Erdoğan Kılıçadaroğlu’na ilk kez böyle seslendi: İzmir Milletvekili Bay Kemal ve müridi

Erdoğan Kılıçadaroğlu’na ilk kez böyle seslendi: İzmir Milletvekili Bay Kemal ve müridi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada İBB ile ilgili “Bir hesaba göre 13 bin 500, bir hesaba göre 15 bin kişiyi işten çıkarıp aralarında terör örgütüyle iltisaklıların da bulunduğu 45 bin kişiyi aldılar. Bana mektup gönderiyor. İBB önünde o ağlayan insanların gözyaşlarını sen bize anlatma. Senin o yalanların orada tutuluyor, Bay Kemal ve onun müridi." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı''nda konuştu. "İBB önünde o ağlayan insanların gözyaşlarını sen bize anlatma" diyen Erdoğan, "Senin o yalanların orada tutuluyor, Bay Kemal ve onun müridi.” ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, Bu şehre hizmet etmek etmek, aynı zamanda İstanbul''un muhafızları olan Eyüp Sultan''a ve Fatih Sultan''a hizmet etmek demektir. Rabb''imize ne kadar hamd etsek, azdır. İstanbul’a hizmet ermek 84 milyonun tamamının kalbine girmek demektir. İstanbul''u sevmek demek 81 vilayetinin tamamıyla Türkiye''yi sevmek demektir. Her dava gibi, bizim davamızın da sembolleri de vardır. Minarelerimiz ve tekbirlerimiz bu sembollerdir. Ayasofya''nın camii olarak ibadete açılması bizim için bu yüzden çok kıymetlidir. İşte bunun için İstanbul''a kazandırdığımız her medeniyet sembolü bizim için çok değerlidir." açıklamasında bulundu. 

"BAY KEMAL VE ONUN MÜRİDİ"

Erdoğan İBB ile ilgili “Bir hesaba göre 13 bin 500, bir hesaba göre 15 bin kişiyi işten çıkarıp aralarında terör örgütüyle iltisaklıların da bulunduğu 45 bin kişiyi aldılar. Bana mektup gönderiyor. İBB önünde o ağlayan insanların gözyaşlarını sen bize anlatma. Senin o yalanların orada tutuluyor, Bay Kemal ve onun müridi. 

Yenikapı''ya sıra sıra dizdikleri araçların daha fazlasını üç beş kat daha fazla fiyatla belediyeye doldurdular. Belediyenin borcunu hiç bir iş yapmadan 23.5 milyar liradan 61 milyar liraya çıkardılar. Bunun adı İstanbul''a, İstanbulluya, Türkiye''ye ihanettir. Devam eden işleri bile yürütemiyorlar. İstanbul 2023 seçimlerinde de AK Parti''nin lokomotifliğini yapacaktır. Karşımızdakiler her seçimde olduğundan daha büyük bir kinle 2023''e hazırlanıyor. Bizim de bu tabloya uygun şekilde hazırlığımızı yapmamız gerekiyor." dedi. 

"AK PARTİ DAVASI İNSANLARIN AZİZ BİLDİKLERİ DAVA"

Erdoğan, Çamlıca Cami''ye değinerek, "Barboras Hayrettin Camisi de geliyor. Verdiğimiz mücadele yeniden bir şahlanış mücadelesidir. Mücadelemiz 2023 vizyonumuza gençlere bırakmaktır. Ak parti davası insanların kendi canlarından bile aziz bildikleri bir davadır. Zulüm 1453''te başladı diyenlere karşı bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu gösterme mücadelesi veriyoruz. Şayet bazen öfkeli görünüyorsak, tek derdimiz sevdamızdır.  Bu dava insanların kendi canlarından bile aziz bildikleri bir davadır, bu davada bencilliğe, nobranlığa ve ihanete yer olmaz." dedi. 

ASİYE AÇIKLAMASI

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye''ye ilgili de "Hayvan barınaklarını ihmal etmeyiniz. Bu hayvan barınakları ile birlikte Osmanlı''nın yaptıklarını unutmayınız. Ne yapıyorlardı? Hayvanların ağaçlarda yetişen nümetleri yemelerini sağlıyordu. Asiye pitbull köpekleriyle oynarken yaralandı. Babasını aradım. Dün ambulans uçakla Antalya''ya gönderdik. Şu anda tedavisi yapılıyor. Biz böyleyiz, böyle olmaya da devam edeceğiz." diye konuştu. 

AK PARTİ''Yİ KURAN MİLLETTİR

Devamında Erdoğan şöyle konuştu:

"İlk günden beri ne diyoruz? ''AK Parti''yi kuran millettir'' diyoruz. ''AK Parti''yi iktidarda tutacak olan da millettir'' diyoruz. AK Parti''nin icraatlerini saymaya kalkarsak saatler değil günler yetmez. Şu anda 81 ilimizde üniversite var. İşte bu Erdemliler Hareketi''nin en önemli başarısıdır. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda bu adımları attık. Eğitimde gerekli adımları attık mı?, Şehir hastanelerini kurduk mu? CHP, hal binasını hastane olarak teslim edecek kadar yalancı. 19 yılda ülkemize kazandırdığımız eserleri saymaya kalksak günler yetmez.

YENİ EKONOMİ PROGRAMI

Yeni ekonomi programımızı bu hedefte inşa ettik, Ülkemizi en büyük 10 ekonomi arasına sokmak için mücadele ediyoruz. Kurdaki spekülatif hareketler, Türkiye''yi hedeflerinden uzaklaştırmak gayesi taşıyor. Ekranları başında bizi izleyen vatandaşlarımıza tekrar sesleniyorum. Faiz zengini zengin, fakiri daha fakir yapar. Faiz sebep enflasyon neticedir."

 

İlgili Haberler