Erkenci Kuş 27. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Erkenci Kuş 27. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Son dönemin en çok izlenen dizilerinden bir olan Erkenci Kuş yeni bölümü bugün yayınlanacak mı? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar.

Başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynadığı Erkenci Kuş dizisi 27. bölüm ne zaman yayınlanacağı çok merak ediliyor. Cumartesi günleri çok sevilen dizisi Erkenci kuş yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Sosyal medyada çok araştırılan dizi için son detaylar…

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Fabbri Can'dan şikayetçi oluyor. Polisler gelip Can'ı gözaltına alıyor. Sanem de onunla beraber gidiyor. Emre hemen avukata haber veriyor. Fabbri, darp, haneye tecavüz, adam yaralama gibi şikâyetler de bulunuyor. Fabbri ile Aylin zafer çığlıkları atıyor. Emre olanlardan kendini sorumlu tutuyor. Fabbri'yi arıyor. Telefonu açmayınca da Aylin'i arıyor. Aylin hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyor. Aylin çok sakin bir şekilde Can için bir şeyler yapmaya çalışacağını söylüyor. Emre çok öfkeli. Sanem sevgilisini kurtarmak için harekete geçiyor. Fabbri'nin şikayetini geri çekmesi için ona kendi kokusunu hazırlıyor. Sanem hazırladığı kokuyu Fabbri'ye veriyor ve şikayetini geri almasını sağlıyor. Ancak Aylin ile Fabbri'nin yeni bir planı var. Fabbri hisselerini Aylin'e devrediyor. Aylin Can ve Emre'nin başına bela olmak için çok iyi bir koz elde ediyor. Aylin aldığı hisse gücü ile ajansa ilk ziyaretini de gerçekleştiriyor.Mahalleye gizemli bir kadın geliyor. Gelir gelmez de mahalleyi birbirine katıyor. Sanem sokak hayvanları için konan mama kabına vururken gördüğü bu kadınla şiddetli bir kavganın içine giriyor. Sanem bu kadınla bir kez daha karşılaşıyor. Üstelik Can'ın evinde. Sanem görür görmez kadını azarlamaya başlıyor.

ERKENCİ KUŞ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Dizilerin reklam anlaşması ile araya girmesi sonucu 2 haftadır yayınlanmayan Erken Kuş yeni bölüm tarihi belli oldu. Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir’in paylaştığı Erkenci Kuş 27. Bölümü ile bugün yayınlanmayacak. Dizi yeni bölümü ile 26 Ocak Cumartesi günü ekranlara gelecek.

Erkenci Kuş yeni bölü fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sorusu çok merak ediliyor. Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizinin kısa sürede yayınlanması bekleniyor.