Ersun Yanal'dan oyuncularına derbi uyarısı

Ersun Yanal'dan oyuncularına derbi uyarısı
Son antrenmanda oyuncularıyla toplantı gerçekleştiren Ersun Yanal, Türk Telekom Stadı'ndaki atmosferde sakin kalabilmeleri halinde 3 puanla döneceklerini söyledi.

Dev derbiye saatler kala, Ersun Yanal takımına hem taktik hem de mental anlamda son uyarılarını yaptı. Yanal, hafta boyunca antrenmanlardaki konuşmalarında üzerinde durduğu ‘sakin kalma’ konusunu dün de tekrarladı. Tecrübeli teknik adam, “Türk Telekom Stadı’nda bizi zorlu bir atmosfer bekliyor. Aranızda bunu yaşayan arkadaşlarımız da var, ilk kez deneyimleyecek olanlar da... O atmosferin içinde bizim için en önemli şey sakin kalabilmek. Tahriklere kapılmamak. Bu, teknik ve taktik konulardan bile daha önemli” ifadelerini kullandı.

'ŞAMPİYONLUK MESAJI'

Ersun Yanal, “Eğer sakin kalabilirsek, zaten ibre bize dönecektir. Sizin 3 puan isteğinizden ve bunun için ortaya koyacağınız mücadeleden şüphem yok. O stattan galibiyetle dönecek kaliteye sahipsiniz. Sakin kaldığımız taktirde, konuştuğumuz oyun planını, stratejiyi de sahaya çok daha rahat bir şekilde yansıtabilirsiniz. Unutmayın, oradan 3 puanla çıkmamız, şampiyonluk yolunda tüm rakiplerimize çok net bir mesaj olacak” dedi.