Yanal'a A Milli Takım'dan teklif var!

Yanal'a A Milli Takım'dan teklif var!
Kosova Milli Takımı'nın teknik direktör adayları arasında son olarak Süper Lig'de Antalyaspor'u çalıştıran Ersun Yanal'ın olduğu iddia edildi.

 

Antalyaspor ile sezona başlayan Ersun Yanal sekizinci haftada Akdeniz ekibi ile yollarını ayırmıştı. O zamandan beri takım çalıştırmayan Yanal''ın ismi Kosova Milli Takımının teknik direktörlüğü için geçiyor.

YERİNE NUR ŞAHİN GELDİ

Kosovan Footy tarafından yapılan haberde Ersun Yanal''ın Kosova Milli Takımı için ismi geçen teknik adamlardan biri olduğu yazıldı.

Antalyaspor''un başında Ersun Yanal, 327 gün görevde kaldı. 6’sı kupa olmak üzere 46 maça çıktı. Bu maçlarda Yanal, 14 galibiyet, 16 beraberlik ve 16 mağlubiyet elde etti. Yanal''ın ayrılmasının ardından takımın başına Nuri Şahin getirilmişti.

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Fenerbahçe''nin 2013-2014 sezonunda Süper Lig şampiyonluğunda teknik direktörü olan Ersun Yanal kariyeri boyunca Denizlispor, Yeni Salihlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Türkiye A Milli Futbol Takımı, Manisaspor, Trabzonspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Antalyaspor''da çalıştı.