Esenyurt'tan aldı, Büyükçekmece'de yakalandı

Esenyurt'tan aldı, Büyükçekmece'de yakalandı
İstanbul Büyükçekmece'de Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphelenerek durdurulan bir kişinin üzerinde bir miktar esrar ele geçirildi. GBT sorgusunda başta uyuşturucu olmak üzere çok sayıda suç kaldı bulunan Ertuğrul M., esrarı Esenyurt’tan aldığını öne sürdü. Şahısa ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı gerekçesiyle idari para cezası da kesildi.

DHA'da yer alan habere göre, Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurduğu şahsın üzerinde esrar buldu. Ertuğrul M., adlı şahıs gözaltına alındı.

3150 TL CEZA KESİLDİ

Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi’nde önceki gece saat 23.30 sıralarında durdurulan Ertuğrul M.’nin üzerinde içmek üzere hazırlanmış esrar bulundu. Görevlilere uyuşturucuyu Esenyurt’tan aldığını, bağımlı olduğunu belirten şüphelinin sokağa çıkma kısıtlamasını da ihlal ettiği belirlenince kendisine 3 bin 150 TL idari para cezası kesildi.

503fb4e36a178cbeb1116af3babffa61.jpg

ÇOK SAYIDA KAYDI ÇIKTI

Çevrede oturan bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedilen olayda yakalanan şüphelinin yapılan GBT sorgusunda başta uyuşturucu olmak üzere çok sayıda suç kaldı bulunduğu belirlendi.