Erdoğan’ın sağ kolu Turhan çömez AKP’ye kötü haberi verdi. Yeni seçim yasası hazırlanmıştı

Erdoğan’ın sağ kolu Turhan çömez AKP’ye kötü haberi verdi. Yeni seçim yasası hazırlanmıştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, AKP ve MHP’nin TBMM Başkanlığı’na sunduğu seçim kanunu teklifine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AKP ve MHP’nin TBMM Başkanlığı’na sunduğu ''Milletvekili Seçimi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi''nin, seçim sürecindeki yasakları düzenleyen kanun maddesi dikkat çekmişti. Bu maddeden ‘başbakan’ ibaresi çıkarılırken, partili cumhurbaşkanına yönelik propaganda yasağına ilişkin bir ifade yer almamıştı.

"AKP HİÇ UMMADIĞI BİR SONUÇLA KARŞILAŞABİLİR"

AKP eski milletvekili ve bir dönem Recep Tayyip Erdoğan''ın doktorluğunu ve özel kalem müdürlüğünü yapan Turhan Çömez de, sosyal medya hesabından AKP ve MHP’nin seçim kanunu teklifine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Muhalefete de öneride bulunan Çömez, "AKP geçen seçimi baz alarak bir yasa teklifi hazırladı ve hamlesini yaptı. Muhalefet gelecek seçimi baz alarak doğru bir hamle ile karşılık verebilirse AKP hiç ummadığı bir sonuçla karşılaşabilir" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

İlgili Haberler