Oyuncu Esra Bilgiç'in açıklaması gündeme bomba gibi düştü

Oyuncu Esra Bilgiç'in açıklaması gündeme bomba gibi düştü
Süslü Korkuluk dizisinde, kriz çıktığı ve Esra Bilgiç'in çıkarttığı kriz yüzünden kadrodan çıkartıldığı iddiası gündeme gelmişti. Oyuncu Esra Bilgiç çıkan haberlerden sonra kendini tutamadı ve sosyal medyadan açıklama yaptı.

Çağatay Ulusoy’un partneri olarak Süslü Korkuluk dizisine dahil olan Esra Bilgiç''in dizi kadrosundan çıkartıldığı gündem olmuştu. ''''Kanunsuz Topraklar''''da rol alan Esra Bilgiç''in dizisi tutmayınca erken final kararı alındı.

Magazin gündemine düşen iddialara göre Esra Bilgiç de dizisi final yapınca ''Süslü Korkuluk'' projesiyle anlaşma sağladı. Ancak çekimlere başlanan dizide beklenmedik bir olay yaşandı.

Süslü Korkuluk Netflix’e satılınca da anlaşması sadece televizyon projesini kapsayan başrol oyuncusu Alina Boz diziden ayrılmıştı.

Boz’un ardından son yılların dikkat çeken yıldızlarından Esra Bilgiç’le prensipte anlaşıldı. Dizi hafta başı Kırklareli’nde sete çıktı. Cem Karcı’nın yönettiği projenin flashback sahnelerinin çekimleri başladı.

Bu arada projede yeni bir kriz daha çıktı. Projenin Esvet’i Esra Bilgiç, yapım şirketiyle sözleşme şartları konusunda anlaşamadı.

Öte yandan Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ, önce ki gün kaleme aldığı yazısında ayrılığın perde arkasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı :“Esra Bilgiç’in menajeri dün akşam yapımcıyı arayarak sete başlamadan 2 defa zam istediği uzun konuşmalar sonrasında yapımcının ise Esra Bilgiç’i kadrodan çıkarttığını öğrendim''''.

'''' Kaprisleri ile iş başlamadan sıkıntı yaratmaya başladı, iki kere zam istedi" iddialarına dayanamayan güzel oyuncu açıklama yaptı.

HUKUK OKUYORMUŞ!

Esra Bilgiç sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi

:"Önüme koyulan her teklifi evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim. Zaten imza atmadığım yani resmi olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarına uygun bulmadığım için çekildim. Bir hukuk fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum."

 

 

İlgili Haberler