Everton'ın yeni hocası belli oldu! Vitor Pereira...

Everton'ın yeni hocası belli oldu! Vitor Pereira...
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, teknik direktörlük görevine Frank Lampard'ın getirildiğini açıkladı.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton''da teknik direktörlük bilmecesi sona erdi. Adaylar arasında Fenerbahçe''nin eski hocası Vitor Pereira ve Frank Lampard yer alıyordu.

İngiliz ekibi, teknik direktörlük görevine Frank Lampard''ı getirdi. 43 yaşındaki teknik adamla 2.5 yıllık anlaşmaya vardı.

Cuma günü Everton yönetimi Lampard ile geçici teknik direktör Duncan Ferguson ve Portekizli Vitor Pereira''yı tekrar masaya yatırdı. Ancak son karar Lampard oldu.

Lampard, 13 maçta sadece bir galibiyet elde eden Rafa Benitez''in yerine takımın başına getirildi.

TEKNİK EKİP BELLİ OLDU

Lampard teknik ekibini de belirledi. Lampard, Everton''a Chelsea, Paris st-Germain, Real Madrid ve Bayern Münih''te Carlo Ancelotti''nin yardımcılığını yapan Derby County ve Swansea City''nin eski teknik direktörü Paul Clemenet''le, Chelsea''de birlikte çalıştığı Joe Edwards''ı da götürecek.

PEREIRA''NIN EVERTON SÖZLERİ

Frank Lampard''ın açıklanmasından önce Everton ile görüşen Vitor Pereira, İngiliz basınına açıklamalarda bulunmuştu.

Portekizli teknik adam, "Goodison Park''ta maç izlemek ve taraftarları görmek bana menajer olmam için ilham verdi. Tüm kariyerim boyunca, baskı altında çalıştım. Tabii ki hala işi istiyorum. Bu kulübün vereceği bir karar. Tüm kariyerim boyunca tutkum ve inancım vardı. Bunu kulübe önerebilirim. Günün 24 saati yüzde yüzümü futbola verebilirim. Everton''ın başka adayları da var ve şimdi karar verme zamanının geldiğini biliyorum. Bana karar için beklememi ve sakin kalmamı söylediler. Yaptığımız toplantılardan memnunlar, hepsi bu kadar. Şu an ya da ileride Premier Lig''de bir takım çalıştıracağımdan eminim. Ben bir profesyonelim ve işimi yapıyorum. Şimdi ise kararın verilmesini bekliyorum" sözlerini kullanmıştı.