Düğün günü ölüm günü oldu. Genç kadın nikah masasında eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Düğün günü ölüm günü oldu. Genç kadın nikah masasında eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
Hindistan’da evlenmek için nikah masasına oturan Kaja isimli genç kadın eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından öldürüldü.

Hindistan’da evlenmek için nikah masasına oturan Kaja isimli genç kadın eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Aneesh adındaki adam tarafından öldürüldü. El yapımı olduğu tespit edilen silahla alnının ortasından vurularak hayatını kaybeden Kajal’ın düğün günü, ölüm günü oldu.

Kurşun sesini duyan aile üyeleri ve yakınları olay yerine akın etti. Bu konuyla ilgili olarak basına konuşan kurbanın gözleri yaşlı babası Khubi Ram Prajapati, “Kimliği belirsiz bir kişi odasına girdi ve onu vurarak öldürdü. Bunun olduğuna inanamıyorum!” dedi.

Bu olaydan kısa bir süre sonra maktulün babası şikayette bulunmak için karakola gitti.

Saatler sonra bulunan zanlı savunmasında, “Evlenmeye söz vermişti, beni kandırdı” ifadelerini kullandı.

SİNİRLENİP DÜĞÜNÜ BASTI

Yerel basının haberlerine göre, 21 yaşındaki kadın saat 01.30 sıralarında olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri, 22 yaşındaki zanlının kurbanla ilişkisi olduğunu ve başka bir adamla evlenmek üzere olduğunun haberini aldığında sinirlenerek düğünü bastığını söyledi.

Gelini vurmasının ardından olay yerinden kaçan Aneesh, saatler sonra polis tarafından yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan sanık cezaevine gönderilirken polis Müfettişi Mathura Shrish Chandra yerel basına konuyu araştırdıklarını ve derinlemesine inceleme yaptıkları söyledi.

İlgili Haberler