İşte Fahriye Evcen'in 20 yaşındaki hali

İşte Fahriye Evcen'in 20 yaşındaki hali
Fahriye Evcen'in 20 yaşındaki hali görenleri şaşkına çevirdi.

Burak Özçivit''in eşi Fahriye Evcen, şıu sıralar Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde "Akça Hatun" karakterinde konuşturduğu başarısı ile konuşuluyor.

Biz kendisinin 2006-2010 yılları arasında yayınlanan Yaprak Dökümü dizisi ile hayatımıza girdiğini düşünsek de aslında öyle değil. Öyle ki Fahriye Evcen henüz 19 yaşında ilk dizi tecrübesini 2005 yılı yapımı Asla Unutma dizisinde "Pınar" karakterine hayat vererek yaşamış.

Yine 2006 yılında Fatma Girik gibi Türk sinemasının dört yoncasından biri ile Hasret dizisinde rol almış. Bu dizide "Songül" karakterine hayat veren Fahriye Evcen, Fatma Girik''in canlandırdığı karakterin kızı olarak bir liseli kzıı canlandırdı.

Bu dizide ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğda yer aldı. Evcen, dizide Emre Altuğ''un canlandırdığı karakterin sevgilisi olarak yer aldı.

Hasret dizisinin çekildiği dönem henüz 20 yaşında olan Fahriye Evcen, o günler de bugünkü kadar güzel. Henüz olgunlaşmamış çocuksu yüzü ile dikkat çeken Fahriye Evcen''in o halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.