Falcao transferi sosyal medyayı sallamaya devam ediyor

Falcao transferi sosyal medyayı sallamaya devam ediyor
Galatasaray’ın mutlu sona ulaştığı Radamel Falcao transferi sosyal medyayı sallamaya davam ediyor.

Galatsaray’ın yaklaşık iki aydır transferi için uğraştığı Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao sonunda sarı kırmızılı formayı sırtına geçirdi.

Falcao transferinin kesinleşmesinin ardından, UEFA’nın resmi Twitter hesabından transfere ilişkin bir paylaşım geldi. Paylaşımda yıldız oyuncunun lakabı olan ve kaplan anlamına gelen ‘El Tigre’ ismi ile hitap edilirken, Falcao’nun yeni evinin İstanbul olduğu ifade edildi.

Paylaşımda Falcao’nun Manchester United forması ile attığı bir gole de yer verildi.

MONAKO’DAN VEDA MESAJI

Öte yandan Falcao’nun transferine ilişkin bir paylaşım da eski takımı Monako’dan geldi. Kolombiyalı golcüye ilk transferi, Monako forması ile attığı goller ve takım arkadaşlarıyla anılarından oluşan bir video ile veda eden Fransız kulübü ‘Teşekkürler Falcao’ notunu düştü.

“EFSANE”

Monako’nun paylaşımlarına en çok dikkat çeken yorum ise Paris Saint Germain'ın yıldızı Kylian Mbappé’den geldi. Falcao ile bir dönem Monako’da birlikte forma giyen Mbappé, “Legend” (Efsane) yorumunda bulundu ve Kolombiyalı futbolcunun lakabı olan Kaplan çıkartması bıraktı.

FALCAO’DAN ESPİRİLİ PAYLAŞIM

Transferin KAP’a bildiriminden hemen önce Radamel Falcao’nun Galatasaray’ın resmi Twitter hesabındaki bir paylaşıma yaptığı espirili yorum ise büyük beğeni topladı.

Falcao, Türkçe yaptığı paylaşımında “Admin Falcao sandım” dedi. Yıldız futbolcunun bu mesajını kısa sürede binlerce taraftar beğendi.

İlgili Haberler