Fantezi yazarı Mehmet Barlas’tan üzücü haber! Fantezisine ortak olan Abdülkadir Selvi’ye küstü

Fantezi yazarı Mehmet Barlas’tan üzücü haber! Fantezisine ortak olan Abdülkadir Selvi’ye küstü
İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas son yazısında artık “fantezilerini” yazmayacağını, sadece gözlemlerini köşesine taşıyacağını açıkladı.

CHP’nin kapatılmasını ve bazı milletvekillerinin sınır dışı edilmesi gerektiğini savunan Mehmet Barlas, tepkiler gelince geri adım attı.

"NEDEN CİDDİYE ALDINIZ, FANTEZİYDİ"

Yazdıklarının ciddiye alınmaması gerektiğini, fanteziden ibaret olduğunu belirten Barlas, “Ben fantezi olsun diye bunların milletvekilliği meşruiyetlerini kaybedeceklerinden söz etmiştim, ama bazıları o kadar ciddiye aldı ki iki gündür televizyonlar, makaleler ve sosyal medya benim bu sözlerim üzerinde gelişiyor” ifadelerini kullandı.

"ÇOK GÜVENDİĞİM ABDÜLKADİR SELVİ BİLE CİDDİYE ALMIŞ"

“Aklı başında olan her kişi ve Türk siyasetinin geçmişi hakkında biraz bilgi sahibi olanlar, benim yazdığım yazılardaki fantezileri de anlar” diyen Barlas, Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi’de sitem etti.

Barlas’ın yazısının devamı şöyle: “Ama şaşıyorum. Mesela ciddiyetine çok güvendiğim Abdulkadir Selvi bile işi ciddiye almış. Bundan sonra da yarım yüzyıldır yaptığım gibi gözlemlerimle gerçekleri yorumlamaya çalışacağım. Sonuçta gerçekler daima haklı çıkar. Yalancılar, küfürbazlar ve hainler de şapa otururlar. Bu ebedi gerçeği unutmayalım.
 

İlgili Haberler