Fatih Altaylı “Ersin Düzen 500 bin lira maaş alıyor” dedi, Ersin Düzen de canlı yayında söylemediğini bırakmadı

Fatih Altaylı “Ersin Düzen 500 bin lira maaş alıyor” dedi, Ersin Düzen de canlı yayında söylemediğini bırakmadı
Spor medyası dün akşam meydana gelen tartışmalarla birbirine girdi. Habertürk yazarı Fatih Altaylı Bloomberg HT canlı yayınında Ersin Düzen hakkında iddialarda bulunurken Ersin Düzen’den ise sert tepki geldi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı ve TRT Spor sunucusu Ersin Düzen’in karşılıklı atışmaları sosyal medyada gündem oldu. Fatih Altaylı’nın Bloomberg HT’de yayınlanan programda Ersin Düzen hakkında söylediklerine Düzen’den sert tepki geldi.

HER ŞEYİ FATİH ALTAYLI BAŞLATTI

Büyük tartışma Fatih Altaylı’nın Bloomberg HT’de yayınlanan programda TRT Spor sunucusu Ersin Düzen hakkındaki sözleriyle başladı. Ersin Düzen’in TRT ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndan aldığı parayla ilgili iddiaları söyleyen Altaylı şu ifadeleri kullandı:

"Ben Ersin Düzen'i tanımam. Belki canlı 1 kere gördüm. TRT'den ayda 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL alıyormuş. Okuduklarımı söylüyorum. Almıyorsa günahını almak istemem. Bütün medyada bunlar yazılıyor. Rıdvan Dilmen de TFF'den maaş konusunu söyledi ama son yayınında dile getirmedi."

ERSİN DÜZEN’DEN ALTAYLI’YA CANLI YAYINDA YANIT

Fatih Altaylı’nın canlı yayındaki iddialarına Ersin Düzen’den sert tepki geldi. Düzen, Altayı’nın iddialarına Stadyum programında verdiği yanıtta şunları söyledi:

Bu zamana kadar Allah'a şükür alnım yere bakmadı. Geçmişimde bir tane lekem olmadı. Benimle ilgili TRT'den 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL para alıyor diye ekrandan iftira atıyorsun. Eğer bu iftirayı ispatlarsan, bundan sonra Türkiye'de Ersin Düzen'in yüzünü görmeyeceksin. İspatlayamazsan sen ne yapacaksın? Kolay mı bu kadar iftira etmak? 10'da birini almıyorum kardeşim.

"BU ÜLKEDE BU PARAYI KİM KAZANIYOR?"
Bırak ayda 500 bin TL'yi. Kim bu parayı kazanıyor? Bugün benim son yayınım olsa dahi ben bu ülkede onurumla yaşadım. Ben bu ülkede lekem olmadan yaşadım. Anamın, babamın dualarıyla, tırnağımla kazıya kazıya geldim. Benim meslek kariyerim 1992'de başladı. 4 sene üniversite okudum. Birilerine iftira atarak yok edemezsiniz. "Bu benim son yayınım olsa bile ben bu konuşmayı yaptım. Bende bu yürek var. Burama geldi artık. Sürekli insanlar birbirlerine iftira atıyor."

İlgili Haberler