Fatih Portakal adını reklamcıya çıkaran Faruk Bildirici’ye isyan etti. Bu ne dünya kardeşim medyada açık arayan arayana

Fatih Portakal adını reklamcıya çıkaran Faruk Bildirici’ye isyan etti. Bu ne dünya kardeşim medyada  açık arayan arayana
Faruk Bildirici’nin gizli reklam yaptığını öne sürdüğü Fatih Portakal’dan Bildirici’ye cevap geldi.

Gazeteci Faruk Bildirici, "Sosyal medyada "örtülü reklam" yapan gazeteciler" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Bildirici, Reklam Kurulu''nun Özaslan''a verdiği 114 bin liralık cezadan sonra, kurulun birçok ismin yaptığı ''örtülü reklamları'' görmezden geldiğini ifade etti.

Bildirici, "Reklam Kurulu, nasıl olduysa sosyal medyada ''örtülü reklam'' yapan “influencer” Duygu Özaslan’ı fark edip, 114 bin lira ceza vermiş. Oysa sosyal medyada reklam olduğunu belirtmeden reklam yaparak insanları aldatan o kadar çok ünlü isim var ki, şöyle bir dolaşmak bile yeterli görmek için…" diye yazdı.

Sosyal medyada “örtülü reklam” yapmaktan kaçınmayan ünlülerin arasında gazeteciler de var diyen Bildirici’nin gazeteciler arasında saydığı Fatih Portakal’dan Bildirici’ye cevap verdi.

Portakal paylaşımında, “Beni de yazmış Faruk abi. Hiç bir maddi çıkar karşılığında yapmadım. Arkadaştan gelmişti. Böyle bir şeye ihtiyacım da yok. Sadece şişesi ve farklı bir alkollü içecek olduğu için paylaşmıştım. Keyif aldığım şeyleri paylaşıyorum. Bir de #izmir den çıkma. Bu kadar” ifadelerini kullandı.

Bildirici Portakal’ın şu sözlerle reklam yaptığı öne sürdü:

Fatih Portakal: “Nedir bu?” diyorsunuz değil mi? Hediye geldi bi arkadaştan. Aslında genelin dışında olup, rakıcı değilimdir. Alkollü milli içecekte sınırları zorluyoruz belli.

İlgili Haberler