Fatih Portakal kara haberi verdi. Paylaşımı okuyanlar yeni yıla sevinemedi

Fatih Portakal kara haberi verdi. Paylaşımı okuyanlar yeni yıla sevinemedi
Fatih Portakal, yeni yıl mesajında kara haberi verdi. Portakal’ın paylaşımını okuyanlar yeni yıla sevinemedi.

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2022 yılı için temennilerini dile getirdi. Temenisinin ardından kara haberi verdi.

Fatih Portakal mesajında, “Bu kafa ile gidilirse 2022, 2021’den kesin iyi olmayacak. Olmayacak bir dua benimkisi biliyorum” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

2022’de huzuru umuyorum. Umudun gerçekleşmesi için özellikle tüm siyasilere akıl, fikir diliyorum. Onlar ahengi yakalayabilirse bireyler huzuru zaten yakalar. Ancak bu kafa ile gidilirse 2022, 2021’den kesin iyi olmayacak. Olmayacak bir dua benimkisi biliyorum.

Fatih Portakal’ın ‘2022, 2021’den kesin iyi olmayacak’ sözleri akıllara Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın 2019 istihdam konuşması sırasında kullandığı sözleri akıllara getirdi. Albayrak’ın sözleri gündemden günlerce düşmedi.

Albayrak, “Bütün bu rakamlara bakacağız. Bunlar reel rakamlar. Görüyorsunuz. Şubat ocaktan hakikatten çok daha iyi. Mart şubattan daha iyi, nisan da marttan daha iyi olacak. Nisandan sonra çok daha güçlü bir Türkiye ekonomisi ortaya çıkacak” açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler