Fekeli Çukurova'ya Veda Ederken Hünkar'ına Kavuşuyor! Adana'da Her Şey Sil Baştan! İşte O Senaryo

Fekeli Çukurova'ya Veda Ederken Hünkar'ına Kavuşuyor! Adana'da Her Şey Sil Baştan! İşte O Senaryo
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük ayrılık gerçekleşiyor. Ancak bunun tam tersine hiç beklenmedik bir misafir geliyor. Dizinin yapı taşlarından Fekeli yapıma veda etmeye hazırlanırken büyük aşkı Hünkar Yaman geri dönüşün sinyalini çakıyor.

Ve fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da yer yerinden oynuyor. Geçtiğimiz sezonda üç başrol oyuncusunun diziden ayrılmasından sonra reytinglerde az da olsa hayal kırıklığı yaşatan efsane dizide büyük bir ayrılık daha gerçekleşiyor.

Fekeli karakteri ile oldukça sevilen Kerem Alışık sonunda Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etmeye hazırlanıyor. Son çekimlerini de gerçekleştiren başarılı oyuncunun Adana’daki işinden sonra İstanbul’a geri döndüğü belirtiliyor.

Dizide yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile Erkan Bektaş ikilisine oldukça güvenen Bir Zamanlar Çukurova’da Hanımağa herkesin gidişinden sonra Hilal Altınbilek olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Hande Soral’ında diziye veda etmesi sonrasında Fekeli karakterininde vedaya hazırlanması şimdiden herkesin moralini bozdu.

Fekeli’nin nasıl bir ölümle karşı karşıya kalacağı henüz bilinmezken en büyük aşklarından Hünkar Yaman’a kavuşacak olması da heyecanla bekleniyor. Sosyal medyada dizi hakkında gelen son yorumlarda yeni sezon hikayesine yönelik eleştiriler biraz ağır basıyor.