Şampiyon koçtan manidar paylaşım

Şampiyon koçtan manidar paylaşım
ING Basketbol Süper Ligi final serisinde Anadolu Efes'i mağlup ederek şampiyon olan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksandar Djordjevic, sarı lacivertli takımdaki geleceğinin soru işareti olduğu gündemde manidar bir paylaşımda bulundu.

İtalya''dan sonra Türkiye''de de şampiyonluk ipini göğüsleyerek Avrupa liglerinde son iki yıla damgasını vuran Sırp çalıştırıcı, görevine devam edip etmeyeceğine ilişkin belirsizliğe gönderme yaparak sosyal medyada ses getirdi.

"BAŞARISIZLIK İÇİN BİR YOL BİLİYORUM..."
Kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Aleksandar Djordjevic, "Başarıya giden mutlak bir yol bilmiyorum ancak başarısızlık için bir tane biliyorum. O da herkesi memnun etme isteği. Saygılarımla." ifadelerini kullandı. Söz konusu paylaşım kısa süre içerisinde binlerce etkileşim aldı.

Sarı lacivertli ekibin sezon sona ermeden önce CSKA Moskova ile yolları ayıran Yunan koç Dimitris Itoudis ile sözleşme imzaladığı iddiaları ortaya çıkmıştı.

Yakın dönemde Fenerbahçe Beko''nun Itoudis''le yola devam edeceği konusunda kulislerdeki diyaloglar gittikçe kuvvetlenmeye başladı.

İlgili Haberler