Fenerbahçe ile Galatasaray bir puana razı oldu

Fenerbahçe ile Galatasaray bir puana razı oldu
Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy’de karşılaştı. İki takım galibiyet için sahaya çıksa da karşılaşma 1-1 sona erdi.

Fenerbahçe- Galatasaray ile Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta maçında Kadıköy'de Ülker Stadı'nda tarihi bir maça çıktı. Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe derbi mücadelesinde Galatasaray'ı yenerek taraftarına kendini affettirmek ve alt sıralardan kurtulmak istiyordu. Galatasaray ise şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemiyordu.

Ancak iki takımın kazanmak istediği mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Galatasaray’ın golünü Onyekuru atarken, Fenerbahçe ise Eljif Elmas’ın golü ile skoru eşitledi. Fenerbahçe, Hasan Ali2nin kırmızı kart görmesi ile maçı 10 kişi tamamladı.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi ve ekipler soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Maçın 66. dakikasında Onyekuru Galatasaray adına skoru 1-0'a getirdi. Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Feghouli ortaladı, Harun'u da geçen topa arka direkteki Onyekuru, Moses'ın üzerinden kafayı vurdu ve ağları sarstı. Fenerbahçe, Skrtel'in tedavi nedeniyle kenarda olduğu anlarda 9 kişiyken kalesinde golü gördü.

Fenerbahçe ise derbide skoru 71. dakikada 1-1'e getirdi. Eljif Elmas Sarı Lacivertli ekip adına golü atan isim oldu. Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Feghouli'den topu kapan Dirar ceza alanına sokuldu ve pasını çıkardı. Soldado'nun bıraktığı topu kontrol eden Eljif Elmas karşı karşıya pozisyonda sert vurdu ve topu ağlara yolladı.