Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den naklen yayımlanacak.

Fenerbahçe'nin konuğu Malatyaspor

Süper Lig'in 12.haftasında bugün Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak olan müsabakayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Maç, Ülker Stadı'nda oynanacak.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER:

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan, Sadık, Tisserand, Caner, Sosa, Gustavo, Ozan, Ferdi, Pelkas, Cisse

YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed, Zeki, Semih, Hadebe, Hafez, Acquah, Ndayishimiye, Umut, Cueva, Fofana, Kubilay

FENERBAHÇE'DE 6 EKSİK

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor karşısında 6 futbolcusundan faydalanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Kemal Ademi, Enner Valencia, Mauricio Lemos, Mbwana Samatta ve Diego Perotti, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında yer alamayacak.

Bu isimlerin yanı sıra geçtiğimiz hafta Yukatel Denizlispor maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Serdar Aziz, cezası sebebiyle takımını yalnız bırakacak.

OZAN VE PELKAS SINIRDA

Fenerbahçe'de 2 oyuncu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sezon başından itibaren orta sahadaki mücadeleleriyle göz dolduran Ozan Tufan ile Dimitris Pelkas'ın 3'er sarı kartı bulunuyor.

Bu isimler, Yeni Malatyaspor karşısında sarı kart görmesi durumunda bir sonraki hafta Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek.