11 milyon Euro cepte. Şimdi sıra 9 milyon Euro'da

11 milyon Euro cepte. Şimdi sıra 9 milyon Euro'da
Sarı-lacivertliler, yeni sezonda maaş yükünü hafifletmeye çalışıyor.

Mesut Özil, Luiz Gustavo ve Kim Min-Jae''nin takımdan ayrılmasıyla maaş bütçesinde 11 milyon Euro''luk yer açılan Fenerbahçe, şimdi elindeki 5 ismi daha göndermeye kararlı gözüküyor. Bu oyunculara Pelkas ve Zajc da katılırsa, maaş bütçesinde 9.1 milyon Euro daha artıya geçilecek.

Yeni sezon öncesi transferlere odaklanan Fenerbahçe, bir yandan kadroda yaşanan şişkinliği de toparlamaya çabalıyor. Kim Min-Jae''nin Napoli''ye, Luiz Gustavo''nun Al Nassr ekibine ve Mesut Özil''in de Başakşehir''e gitmesiyle sarı lacivertlilerin kasasında 11 milyon Euro artı maaş bütçesi açıldı.

PELKAS VE ZAJC''A DA İLGİ VAR
Şimdi Samatta, Berisha, Lemos, Meyer ve Caulker''ı da göndermeye çabalayan Kanarya, bunu başardığı takdirde 6 milyon 750 bin Euro kâra geçecek. Şu anda Pelkas ve Zajc''a da teklif gelip yollar ayrıldığı takdirde 9 milyon 150 bin Euro''luk daha yer açılacak.

EN ÇOK SAMATTA KAZANIYOR
Fenerbahçe''de şu anda bu isimler arasından en çok gelir elde eden oyuncu 2.7 milyon Euro ile Samatta... Diğer oyuncuların yıllık maaş dağılımları ise şu şekilde oldu:
- Berisha: 1.5 milyon Euro
- Pelkas: 1.2 milyon Euro
- Zajc: 1.2 milyon Euro
- Caulker: 950 bin Euro
- Lemos: 850 bin Euro
- Meyer: 750 bin Euro

İlgili Haberler