Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik'ten büyük gaf! Dostluk maçından sonra söylenmeyecek sözler

Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik'ten büyük gaf! Dostluk maçından sonra söylenmeyecek sözler
Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin bu yıl kurdukları kadın futbol takımları dün akşam karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertliler mücadeleyi 7-0 kazandı. Maçtan sonra Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik'in sözleri gündeme oturdu.

Sonra da dilim sürçte dedi

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin bu yıl kurdukları kadın futbol takımları, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla NEF Stadı''nda özel maçta karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi Sarı Lacivertliler, Fishley (3) Fatma (p), Berdan, Cordner ve Setenay''ın golleriyle 7-0 kazandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, Galatasaray Kadın Futbol Takımı''nı 7-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından soyunma odasında Fenerbahçeli futbolculara söyledikleriyle gündeme oturdu.

"CİNCONA 7 TANE ATTINIZ"

Erol Bilecik karşılaşmanın ardından soyunma odasında yaptığı konuşmada, "Acımasız davrandık. Müthiş bir oyun oldu. Bizi gururlandırdınız. İşin güzel tarafı biz Galatasaray''a cincona 6 Kasım''da 6 tane atmıştık, siz 7 Aralık''ta 7 tane attınız." ifadelerini kullandı.

BİLECİK ÖZÜR DİLEDİ

Galatasaray galibiyeti sonrası rakibine "cincon" diyerek tepki çeken Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik özür diledi. Bilecik dil sürçmesi yaşadığını ifade etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bilecik şu ifadeleri kullandı:

"Bugün, Galatasaray Spor Kulübü ile birlikte değerli rakibimizin nazik ev sahipliğinde, Türkiye''nin en büyük iki kulübü olarak ortaya çok önemli bir duruş koydu.
Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Galatasaray Spor Kulübü''ne ve camiasına, başta Sn. Başkan Burak Elmas olmak üzere teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıca maç sonunda soyunma odasındaki aile içi konuşmam sırasında yaşanan dil sürçmesiyle oluşan talihsiz durumun rakibimize karşı herhangi bir maksatla yapılmadığını ifade etmek isterim. Bu konunun, maçın öneminin üzerine geçmesi sebebiyle duyduğum samimi üzüntüyü başta Galatasaray Spor Kulübü ve tüm kamuoyu ile paylaşıyorum."

2018''den beri Fenerbahçe''de yöneticilik yapan Bilecik, 2017-2019 arasında da TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

 

İlgili Haberler