500 bin Euro'ya alındı şimdi değeri 10 milyon

500 bin Euro'ya alındı şimdi değeri 10 milyon
Fenerbahçe'de hazırlık dönemi ve Dinamo Kiev maçının en iyisi olan Bright Osayi-Samuel, Emre Belözoğlu tarafından 500 bin Euro'ya alınmıştı.

Daha sonra sağ beke evrilen Osayi, Dinamo Kiev maçı sonrası değerini 20''ye katladı. 24 yaşındaki başarılı futbolcunun piyasa değeri şimdiden 10 milyon Euro''yu buldu.

"Bu performansla İngiltere Premier Lig''de bile oynar" deniliyordu Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu''ndaki Dinamo Kiev karşılaşması sonrasında Fenerbahçeli Bright Osayi-Samuel için... Gerçekten de bu cümlenin hakkını hem sezon öncesi hazırlık kampında hem de sezonun ilk maçında veriyordu başarılı futbolcu...

500 BİN EURO''YA TRANSFER EDİLDİ
Fenerbahçe''ye Emre Belözoğlu döneminde Queens Park Rangers ekibinden transfer edilen Osayi, daha sonra sağ beke evrildi ve âdeta gerçek mevkisini buldu. Gerek savunma gerekse hücumda etkileyici performanslar ortaya koyan Nijerya kökenli İngiliz oyuncu, Dinamo Kiev maçıyla birlikte 2022-2023 sezonuna muhteşem bir giriş yaptı.

2025 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Sarı lacivertli forma altında çıktığı neredeyse tüm hazırlık karşılaşmalarında sahanın en iyisi olmayı başaran Osayi, Kiev karşısındaki ilk mücadele sonrası değerini 10 milyon Euro''ya kadar çıkardı. Böylelikle yıldız oyuncunun bonservisini şimdiden 20''ye katlaması camiada büyük sevinç yarattı.