Fenerbahçe'de ilk ayrılık açıklandı

Fenerbahçe'de ilk ayrılık açıklandı
Mathieu Valbuena, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe'den ayrıldığını açıkladı.

34 yaşındaki Fransız futbolcu Mathieu Valbuena, sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile Fenerbahçe'ye veda etti. Gelecek sezon Fenerbahçe'nin hak ettiği yerde olacağına inandığını belirten Valbuena, "Şunu asla unutmayın: benim için İstanbul her zaman sarı ve lacivert olacak" açıklamasında bulundu.

2017'nin Temmuz ayında Fransız ekibi Lyon'dan 1,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen yıldız oyuncu sarı lacivertli formayla 71 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 12 ol atan Valbuena 24 asist yaptı.

Tecrübeli oyuncunun adı Yunan ekibi Olympiakos ile anılıyor.

Valbuena, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

2 Yıldır sarı lacivertli formayı terleten Valbuena"Benim Kanarya olarak maceramın sonuna geldik. Öncelikle kulüpte geçirdiğim 2 yıl boyunca tanışma şansı yakaladığım her bir bireye teşekkür etmek istiyorum. Yöneticilerim, takım arkadaşlarım, kulüp çalışanlarımız ve burada tanıştığım dostlarım hepiniz burada kollarınızı sonuna kadar açarak bu tecrübeyi tamamen özel kılabilmek için en güzel şekilde ağırladınız. Kadıköy'de bana gösterdiğiniz ilgi ve sıcakkanlılığınız için son derece müteşekkirim"

İşte Valbuena'nın o mesajı:

valbu.jpg