Fenerbahçe'de şok karar!

Fenerbahçe'de şok karar!
Advocaat'ın dokunuşlarının fark yarattığı Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Kupası'nda elde ettiği Zorya galibiyeti Saraçoğlu'nda yenilmez takımı geri getirdi ancak bekleneni veremeyen ve performansı tartışılan Emenike'nin bileti kesildi.

Sürekli mutsuz olan ve isteksiz görünen Nijeryalı futbolcu, Zorya maçında da bekleneni veremedi. Teknik direktörünün söylediğini yerine getiremeyen Emenike için olumsuz raporun devre arasında verilmesi bekleniyor.

Beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen ve takım arkadaşlarının gayretinin gerisinde kalan Emenike ara transfer döneminde bir takasta kullanılabilir veya kiraya verilerek yerine başka bir transfer yapılma ihtimali yüksek.

Üst üste 6. galibiyetini alan sarı lacivertli takımda Hollandalı teknik adam, takımda geri kalmış oyuncuları yeniden eski kıvamına getirdi. Bir tek Emenike'den istediği verimi alamayan Fenerbahçe'de Alper'in yanı sıra Stoch, Aatıf, Salih yavaş yavaş eski günlerine dönüyor. Sırada Ozan ve Fernandao var.

Zorya karşısında van Persie'yi dinlendiren Advocaat pazar günü deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor maçında rotasyona devam edecek. Üst üste maçlar oynayan ve efor sarfeden Sow ile Alper'in Beşiktaş derbisi düşünülerek Rize'de yedek bırakılması bekleniyor.