Pereira'dan ilk açıklama geldi

Pereira'dan ilk açıklama geldi
Fenerbahçe ile tekrar anlaşma sağlayan Vitor Pereira, İstanbul'a inişi sonrası açıklamalarda bulundu. Pereira, yarım kalan hikayesini bitirmek istediğini belirtti.

Daha önce de sarı-lacivertli takımı çalıştıran, bu hafta yeniden takımın başına geçmeye hazırlanan Vitor Pereira, havalimanında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Gerçekten buraya geri döndüğüm için çok gururluyum. Bu kulüpte tekrar çalışacak ve savaşacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kulübü ve taraftarları her zaman kalbimde tuttum. Kariyerimdeki gerçekten en ateşli taraftar kitlesi diyebilirim. Burada olmak benim için gerçek anlamda bir gurur. Bu kulüp için, hak ettiği başarılar için, savaşmak için…” şeklinde açıklama yaptı. 

"ŞAMPİYONLUĞU KUTLAYABİLİRİZ"

Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan teknik adam, "Şunu söylemek istiyorum ki burada olduğum bir önceki dönemde şampiyon olamamıştık. Ama buraya, bu hikayeyi bu yüzden tamamlamaya geldim. İnanıyorum ki birlikte çalışırsak bunu başarabiliriz. Aynı zamanda başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum, bana ve ekibime güvendiği için. Çalışmak için buraya geldik" ifadelerini kullanırken, "Daha önce de dediğim gibi gerçekten fantastik bir taraftar kitlesi var. Eğer birlikte çalışırsak eminim sezon sonunda bu kulübün istediği şampiyonluğu kutlayabiliriz." dedi. DHA