Fenomen olmak için kendilerinden küçük kızları dövdüler. İzmir'de akıllara durgunluk veren olay

Fenomen olmak için kendilerinden küçük kızları dövdüler. İzmir'de akıllara durgunluk veren olay
İzmir'in Konak ilçesinde, 14 ve 15 yaşındaki 2 kız, kendilerinden küçük 2 kızı darbettikten sonra bu görüntüleri sosyal medyalarında paylaştı. Şiddete uğrayan kızlar hastaneden darp raporu alırken, saldırgan 2 kızın ise bu tarz paylaşımlar yaparak ile fenomen olmaya çalıştıkları iddia edildi.

İzmir’in Konak ilçesinde 29 Nisan Perşembe günü oruçlu olan İ.E. ve H.K, iftar saatine kadar zaman geçirmek için yürüyüşe çıktı. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı yakınlarına gelen 2 kızın yanına, kendilerinden büyük 2 kız yaklaştı. İddiaya göre gelen kızlar, ''Ne bakıyorsunuz?'' diyerek kendilerine saldırdı. Bu sırada saldırgan 2 kızla birlikte olduğu iddia edilen 3 erkek de yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Saldırgan kızların bu görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak fenomen olmaya çalıştıkları öne sürüldü. Çevredekiler durumu polise ihbar etti. Yaklaşık 10 dakika süren kavganın ardından saldırgan 2 kız uzaklaşıp, gözden kayboldu.

Saldırıya uğrayan İ.E. ve H.K., hastaneden darp raporu alınırken, aileleri de saldırganlardan şikayetçi oldu. Bunun üzerine saldırganlar, sosyal medya hesaplarından özür mesajı paylaştı. Saldırgan 2 kızın sosyal medyada daha önce de tanımadıkları kişileri darbettikleri videoları paylaştıkları iddia edildi.

İFADELERİ ALINDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelilerin A.Ç. ve B.D. olduğunu belirledi. Yaşları 18''in altında olduğu öğrenilen iki kız, ifade vermek için İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü''ne çağrıldı. A.Ç. ve B.D.''nin Çocuk Şube''ye gelerek pedagog eşliğinde ifade verdikleri belirtildi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

İzmir''in Konak ilçesinde, kendilerinden küçük kız çocuklarını dövüp, görüntüleri sosyal medyada paylaştıkları gerekçesiyle ifadeye çağrılan A.Ç ve B.D.''ye ait olduğu iddia edilen, yeni görüntüleri ortaya çıktı. Geçmiş tarihlerde çekildiği belirtilen görüntülerde A.Ç ve B.D.''nin, başka çocukları da darbettikleri, bu görüntüleri başka çocukların da çektiği görüldü. Öte yandan görüntülerin sosyal medyaya da yayınlandığı belirtildi.  (DHA)