Fikret Engin canlı yayında şarkı söylemişti

Fikret Engin canlı yayında şarkı söylemişti
Ünlü spiker ve televizyon programcısı Fikret Engin hayatını kaybetti. Bay Tahmin programıyla hafızalara kazınan Engin'den geriye Cengiz Kurtoğlu'nun 'Ümit Yere Batsın' şarkısını seslendirdiği o anlar kaldı. Haberin yayılması sonrası sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

Medyanın en sevilen isimlerinden biriydi

Ünlü spiker ve televizyon programcısı Fikret Engin bir süredir gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Haberi, Hastaneye kaldırılmasının ardından acı haberi Gökhan Dinç paylaştı.

ŞARKI PERFORMANSI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Fikret Engin, Murat Özarı ile birlikte TV8''deki Bay Tahmin programıyla hafızalara kazınmıştı. Yayınlanan bir programda Cengiz Kurtoğlu''nun ''Ümit Yere Batsın'' şarkısını seslendirdiği o anlar yeniden gündeme geldi. 

ŞEKER KOMASINA GİRDİ

Fikret Engin''in 25 Mayıs''ta şeker komasına girerek hastaneye kaldırıldığı ve gece saatlerinde hayatını kaybettiği bilgisi edinildi.

FİKRET ENGİN KİMDİR?

Fikret Engin, 1973 yılında Bursa''da dünyaya gelmiştir. Medya ile tanışmasının ardından bir süre sonra İstanbul''a taşınmıştır. Yeditepe''de çeşitli medya kuruluşlarında farklı görevler almıştır. ATV, Star TV, Super FM ve Teleon TV gibi gibi kanallarda çalışmıştır. Ancak o TV8''de ekranlara gelen Bay Tahmin programıyla özdeşleşmiştir.

Acun Ilıcalı''nın TV8''i satın almasından önce kanalda aktif olarak görev almıştır. Başta futbol maçları olmak üzere, boks, muay thai ve mma gibi spor müsabakalarını seslendirmiştir.

Ancak Acun Ilıcalı''nın kanalı satın almasından sonra da görevi sürmüştür. Bazı milli maçlarda spikerlik yapmaya devam etmiştir. Ayrıca Ilıcalı''nın veteranlar halı saha ligini de Murat Özarı ile birlikte spikerliğini yapmıştır. Bugüne kadar 3000''in üzerinde spor müsabakasını sunduğunu söylemiştir. Aslen Bursalı''dır.

İlgili Haberler