Fikret Oman’dan İngiltere’ye transfer çıkarması

Fikret Oman’dan İngiltere’ye transfer çıkarması
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman İngiltere’de üç oyuncu için temaslarda bulunu. Siyah beyazlılar, Oumar Niasse, Elyounoussi ve Romain Saiss ile ilgileniyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk maçında Sivasspor’a 3-0’lık skorla kaybeden Beşiktaş, kadroyu bir an önce güçlendirmek için çalışmalara başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda sol kanat ve forvete ek olarak bir de 6 numara takviyesi için çalışma başlatan yönetim, transferde gaza bastı.

3 mevkii konusunda Ada’da çalışmalar yürüten Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi’nin, hedefteki isimler konusunda büyük gelişme kaydetmesinin ardından devreye Başkan Fikret Orman da girdi. Dün sabah İngiltere’ye giden Başkan Fikret Orman’ın, 2 günlük temasın ardından bugün İstanbul’a geri döneceği ifade edildi.

Siyah beyazlıların, hedefleri arasındaki ilk isim, Milli golcümüz Cenk Tosun’un formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Everton’ın golcüsü Oumar Niasse. Kulübüyle ayrılığın eşiğinde bulunan Senegalli golcü için Everton’lı yetkililerle görüşecek olan Başkan Fikret Orman’ın, ilk etapta kariyerine İngiltere’de devam etmeyi planlayan tecrübeli futbolcuyu Beşiktaş’a gelmesi için ikna etmeye çalışacağı ifade edildi. Geçen sezon ikinci bölümünde Cardiff City’de kiralık olarak forma giyen Niasse’ın, Premier Lig’de transfer döneminin sona ermesi sebebiyle Beşiktaş’a olumlu yanıt verebileceği kaydedildi.