Filenin Sultanları yarı final maçı ne zaman? Türkiye Sırbistan voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin Sultanları yarı final maçı ne zaman? Türkiye Sırbistan voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?
CEV Kadınlar 2021 Avrupa Şampiyonası yarı final maçında Türkiye ile Sırbistan karşı karşıya geliyor. Filenin Sultanları’nın yarı finaldeki rakibinin belli olması sonrasında Türkiye Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusunun cevabı araştırılıyor.

CEV Kadınlar 2021 Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Filenin Sultanları Fransa’yı deviren Sırbistan ile karşılaşıyor. Çeyrek finalde 3-1’lik skorla Fransa’yı yenen Sırbistan, Filenin Sultanları ile karşı karşıya geliyor.

Filenin Sultanları, CEV Kadınlar 2021 Avrupa Şampiyonası yarı finalinde 3 Eylül 2021 Cuma akşamında karşı karşıya gelecek. Saat 21.00’da başlayacak olan Türkiye Sırbistan yarı final maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

CEV Kadınlar 2021 Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluk ve üçüncülük müsabakaları ise 4 Eylül''de oynanacak. Yarı final ile final müsabakalarına ise Sırbistan ev sahipliği yapacak.

Organizasyonda Rusya 6 kez şampiyonluk elde ederken, Sırbistan ise 3 defa mutlu sona ulaştı. Polonya, Batı Almanya ve İtalya 2''şer kez kupayı müzelerine götürürken, Çekoslovakya, Hollanda ve Bulgaristan ise birer kez şampiyonluğa ulaştı.

Türkiye ise 14 kez yer aldığı Avrupa Şampiyonası''nda 2''şer kez ikincilik (2003, 2019) ve üçüncülük (2011, 2017) elde etti.

İlgili Haberler