Öldü denilen Hasan Mezarcı Hakan Aygün’e bağlandı

Öldü denilen Hasan Mezarcı Hakan Aygün’e bağlandı
Kendisini “Mesih” ilan eden Hasan Mezarcı’nın hayatını kaybettiği duyuruldu. Hakan Aygün’e bağlanan Mezarcı iddiaları yalanladı.

Son olarak kadınlara tesettür zorunluluğunu kaldırdığı çıkışıyla gündeme gelen Hasan Mezarcı’nın hayatını kaybettiği duyuruldu.

Kendisini “Mesih” ilan eden Mezarcı’nın hayatını kaybettiğini Gerçek Hayat Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özer, Twitter hesabından dile getirdi. Özer, “Hasan Mezarcı vefat etmiş. Allah rahmet eylesin!'' ifadelerini kullandı.

İDDİALARA JET YALANLAMA

Gazeteci Hakan Aygün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu iddiaları yalanlarken Mezarcı ile görüştüğünü ifade etti. Aygün, “Hasan Mezarcı’yla konuştum; öldüğü iddialarını yalanladı: Mesih ölür mü! Ayrıntılar birazdan http://youtube.com/hakanayguntv ye abone olup, son videosunu izleyebilirsiniz. ve ayrıntılı yeni tekzip videosu da yolda... kim niye böyle bir yalan yaydı?” ifadelerini kullandı.

hana.jpg

Hakan Aygün, bir sonraki paylaşımında ise, “''Öldüğü'' iddia edilen ama ''ben Mesihim ölmem'' diyen Hasan Mezarcı ilk kez canlı yayında... İddiayı kimler niye ortaya attı, Mesih niye öldü ama niye ölmez? Saat 19.00'da YouTube kanalımdan canlı yayını izleyebilirsiniz... http://youtube.com/hakanayguntv canlı yayın sorulara açık...” ifadelerini kullandı.

saa-005.jpg

 

İlgili Haberler