Flaş iddia... Çarşı grubu liderlerinden Emrah Ertutan, Beşiktaş yönetimini ibra etmediği için ekmeğiyle tehdit edildi

Flaş iddia... Çarşı grubu liderlerinden Emrah Ertutan, Beşiktaş yönetimini ibra etmediği için ekmeğiyle tehdit edildi
Beşiktaş Genel Kurulu'nda konuşarak yönetimi ibra etmediğini açıklayan Emrah Ertutan, yönetimden bir kişinin çalıştığı iş yerini arayarak, işten atılması için baskı yaptığını öne sürdü.

Beşiktaş Genel Kurulu''nda konuşarak mevcut yönetimi desteklemediğini söyleyen ve ibra edilmesi yönünde oy kullanmayan Çarşı grubu liderlerinden Emrah Ertutan, bir Beşiktaş yöneticisinin çalıştığı kurumu arayarak kendisinin işten atılmasını istediğini ileri sürdü.

Olayı sosyal medyadan duyuran Ertutan, CHP''li İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği de yapan Beşiktaş yöneticisi Umut Şenol''un, Sarıyer Belediyesi''ni arayarak kendisinin işten atılması için baskı yaptığını söyledi.

Ertutan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş Futbol A.Ş. hissedarı olarak bugün genel kurula katıldım. 2018 döneminde anonim şirkete 315 milyon TL zarar vere kişiye zararın tazmini yönünde dava açmayan ve zarar veren kişiyi ibra etmeyen Yönetim Kurulu Başkanı sayın Ahmet Nur Çebi''yi ben ibra etmedim. toplantı bittikten sonra iş yerime geldim. İş yerindeki en üst yöneticimi arayarak beni işimden etmeye çalışan U.Ş. isimli faşist kafanın CHP içinde olmaması gerekiyor. Parti içerisindeki bu zihniyetlerin olması çok üzücü. Herkes için CHP sloganına aykırı olan bu zihniyet CHP içerisinde olamaz olmamalıdır. Benim liderim Mustafa Kemal Atatürk''tür. Ulu önderimizin kurduüı partinin bu zihniyetlere izin vermemesi gerekir. Ekmeğimle beni tehdit eden bu şahısla ilgili gerekeni yapın. Ben hissedar olarak ister ibra ederim, istersem de ibra etmem. Bu benim demokratik hakkım. Beşiktaş tüzüğüne göre kulüp kesinlikle siyasetle uğraşmaz diyor ama U.Ş. isimli kişi parti üyesi ve siyaset yaparak kulübümüzde yöneticilik yapıyor. Bunu ne yapacağız önce kendinize bakın. Nerede sosyal demokratlık, bu faşistlik değildir de nedir"

Ertutan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda "Hodri meydan" diyerek şu ifadeleri kullandı:

Ertutan''ın olayı kamuoyuna taşımasının ardından, kendisine birçok kişiden destek geldi. İşte onlardan bazıları: