Florya’da Torrent kanunları!

Florya’da Torrent kanunları!
Galatasaray'ın dün gece İstanbul'a gelen yeni teknik direktörü Domenec Torrent, görevine bugün başlayacak. İspanyol çalıştırıcı kendi sistemini Florya’da uygulayacak.

Günde tek antrenman yapan Galatasaray, Domenec Torrent’in talimatıyla artık çift idman gerçekleştirecek. Öte yandan Bir dönem Galatasaray''da görev yapan ve şu anda İtalyan kulübü Spezia''nın U19 takımını çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş''in de Torrent''in ekibine katılması bekleniyor.

Sabah''ın haberine göre; normalde gün içerisinde tek antrenman yapan sarı-kırmızılılar, Torrent''in talimatıyla artık çift idman gerçekleştirecek. Saat 11.00''de takımla tanışacak olan İspanyol hoca, ardından ilk antrenmanına çıkacak.

İKİ YARDIMCISINI GETİRİYOR

Ayrıca Galatasaray, Terim''in ekibinden bağımsız olarak yönetimin belirlediği farklı bir şoför buldu. 59 yaşındaki çalıştırıcıyı, Aslantepe''den Florya''ya bu yeni şoför götürecek.

Teknik heyeti için 2 yardımcısını kendisi getiren Torrent''in ekibine bir de Türk antrenör katılacağını Başkan Burak Elmas açıklamıştı. Bir dönem Galatasaray''da görev yapan ve şu anda İtalyan kulübü Spezia''nın U19 takımını çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş''in, bu iş için ilk aday olduğu öğrenildi.

Öte yandan Torrent ile bugün ve yarın yönetici Işıtan Gün''ün ilgileneceği, Florya''da ise Nihat Kırmızı ve Özen Kuzu''nun kurumsal düzeni sağlamaya çalışacağı bildirildi.