Ford Focus 2022 fiyat listesi belli oldu!

Ford Focus 2022 fiyat listesi belli oldu!
Ülkemizin en çok satan otomobillerinden biri konumundaki Ford Focus Mart 2022 fiyat etiketleri nasıl?

ShiftDelete''de yer alan habere göre; Otomotiv sektöründeki hareketliliğin arttığı bu dönemde otomobil fiyatları adeta zirve yaptı. Çip krizi, pandemi ve döviz kuru nedeni ile artan fiyatlar, vatandaşların elini kolunu bağlamaya başladı. Bu kapsamda ÖTV indirimi gibi kolaylıklar sağlansa da otomobil üreticileri tarafından belirli aralıklarla güncellenen fiyatlar sonrası indirimler yerini yeniden zamlara bıraktı.

Peki 1998 yılından bu yana otomotiv sektöründe boy gösteren ve ülkemizde de sıklıkla tercih edilen Ford Focus 2022 model yılı fiyatları ne durumda? Sizler için derledik…

Ford Focus özellikleri ve 2022 fiyat listesi

Ford Focus, daha önce Trend X ve Titanium olmak üzere iki donanım paketi ile sürücü karşısına çıkıyordu. Ancak Mart 2022 itibariyle satışta olan tek paketin Trend X olduğunu belirtelim. Giriş seviyesi olarak nitelendirilen pakette trafik levhası tanıma, adaptif hız kontrol, aktif park asistanı, geri görüş kamerası gibi güvenlik özelliklerinin büyük bir kısmı mevcut değil.

Trend X, 1.5 Litre Ti-VCT benzinli ve 1.5 Litre EcoBlue dizel motor seçeneklerine sahip. 1.5 litrelik Ti-VCT benzinli motor 150 nm tork ve 123 beygir güç, 1.5 Litre EcoBlue dizel motor ise 300 nm tork ve 120 beygir güç üretebiliyor. 

Ford Focus 2022 fiyat listesi