Formula 1 ABD GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Formula 1 ABD GP ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Formula 1’de heyecan ABD Grand Prix’i ile devam ediyor. Circuit of the Americas pistinde 56 tur üzerinden 5 bin 513 metrelik mesafede gerçekleştirilecek F1 ABD GP’nin ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacağı yarış severler tarafından yakından takip ediliyor.

Formula 1’de sezonun 17. yarışı olan ve ABD’nın ev sahipliğinde Teksas eyaletindeki Circuit of the Americas pistinde düzenlenecek olan etapta pilotlar kıyasıya bir mücadele içerisinde olacak. 5 bin 513 metrelik ABD pistinde 56 tur üzerinden düzenlenecek F1 yarışı pek çok izleyici tarafından yakından takip edilecek.

F1 ABD GP NE ZAMAN BAŞLIYOR?

F1’de sezonun 17. yarışı olan 56 turluk ABD GP’si 24 Ekim 2021 Pazar gününde saat 22.00’da başlayacak ve S Sport ile S Sport Plus kanalları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Sezonun bitimine 6 yarış kala kariyerinin ilk şampiyonluğunu kazanmak için mücadele eden Red Bull''un Hollandalı pilotu Max Verstappen ile sekizinci şampiyonluğunu kovalayan Mercedes pilotu Lewis Hamilton''ın arasında 6 puanlık fark bulunuyor.

Takımlar klasmanında ise 7 yıldır şampiyonluğu kimseye bırakmayan Mercedes, en yakın takipçisi Red Bull''un 36 puan önünde yer alıyor.