FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı'nın oyuncularından seyirciye yayın tarihi mesajı

FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı'nın oyuncularından seyirciye yayın tarihi mesajı
FOX TV'nin sevilen dizileri arasında yer alan ancak yayın tarihinin bir türlü netleşmemesinden dolayı seyircilerinin mutsuz olduğu Savaşçı dizisi hakkında oyunculardan flaş açıklamalar geldi. Engelsiz Yaşam Vakfı’nın 11.’si düzenlenen Yılın EN’leri ödül töreninde konuşan Tamer Karadağlı, dizinin yayın tarihiyle alakalı oyuncuların bir etkisi olmadığını ve oyuncu kadrosunun çekimlere tam gaz devam ettiğini söyledi.

FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı'nın oyuncularından seyirciye yayın tarihi mesajı

FOX TV''nin sevilen dizileri arasında yer alan Savaşçı''nın ne zaman ekranlara geleceği merakla bekleniyor. Nitekim, FOX TV''nin Savaşçı dizisi için bir türlü gün bulamadığı ve Sen Çal Kapımı dizisinin final yapma ihtimaline göre Savaşçı''ya yer açılabileceği konuşuluyordu.

Dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi ancak bir türlü yayınlanmaması seyirciyi mutsuz etti. Savaşçı dizisiyle ilgili flaş açıklamalar, dizinin oyuncu kadrosundan geldi. Engelsiz Yaşam Vakfı’nın 11.’si düzenlenen Yılın EN’leri ödül törenine katılan Murat Serezli, Sarp Leventoğlu ve Tamer Karadağlı ödül töreni çıkışında önemli açıklamalarda bulundu. 

Ödül töreninde Tamer Karadağlı''ya  ‘yaşam boyu meslek ve onur’ ödülü verilirken, Murat Serezli ise Savaşçı dizisindeki Kopuz Albay rolü ile ‘yılın en iyi erkek dizi oyuncusu’ seçildi… Dizinin bir diğer başrolü Sarp Levendoğlu da yine ‘yılın en iyi erkek dizi oyuncusu’ oldu.

"BİZ KENDİ İŞİMİZİ YAPIYORUZ" 

Dizinin neden yayına girmediği sorulan ünlü oyuncular, konuyla ilgili net konuşmadı. Savaşçı dizisi 4 sezonda büyük işler başardı ve önemli bir izleyici grubu da sabırsızlıkla bekliyor. Albay Oktay Görktürk karakteri ile yapıma katılan Tamer Karadağlı, neden yayına gelmediği sorusu yöneltilince oyuncuların bu konulara bir etkisinin olmadığını ifade etti. Karadağlı, “Biz kendi işimizi yapıyoruz, son sürat çekimlerimizi yapıyoruz. Neredeyse her gün çekimdeyiz. Dün akşama kadar hepimiz arazide çekimdeydik” dedi. 

Yüzbaşı Haydar Bozkurt olarak izleyicilerin kalbine yerleşen Sarp Levendoğlu da yayın tarihi konusundaki sorulara “O konularda bizim çok ilgimiz olmuyor. Biz işimizi en iyi şekilde, severek yapmaya çalışıyoruz. Oyuncu ekibinde bayağı bir değişiklik oldu. Berk (Oktay) aramızdan ayrıldı. Yeni katılan arkadaşlarımız var. Yeni bir enerji geldi. Tabii seyircinin takdiri” ifadelerini kullandı. 

"ÇOK GÜZEL SAHNELER ÇEKİLİYOR" 

Yapımcının FOX TV ile görüşmelerde olduğunu belirten Tamer Karadağlı, bunun dışında kendilerinin bir söz hakkının olmadığına özellikle vurgu yaptı. Röportaj sırasında 4 bölümün hazır olduğu ve 1 bölümün de yarısının çekildiği ortaya çıktı. Tamer Karadağlı, “Sabırsızlanmaya vaktimiz olmuyor, çünkü sürekli çekimdeyiz. Çok güzel sahneler çekiliyor” diye konuştu.