Fransa'da galibiyetler farkı biter

Fransa'da galibiyetler farkı biter
Liglerin bitimine sayılı haftalar kala mücadeleler seyircisiz de oynansa nefesleri kesiyor. Bu hafta sizlere Türkiye Süper Ligi ve Fransa Ligi'nden karşılaşmalar seçtim. Sizden gelen talepler doğrultusunda yüksek oranlı maçları yine kupona koydum. Hepinize bol şanslar dilerim.

Fransa'da galibiyetler farkı biter

Kısa süre sonra tam kapanmaya gireceğiz. Bu kapanma boyunca canımız da sıkılacak. 17 gün sonra inşallah hem vaka hem de can kaybı sayımızın düşmesi en büyük temennim. Bu korona belasını kurallara uyarak başımızdan savuştururuz. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Beşiktaş-Hatayspor (Tahmin: 1 - Oran: 1.45)

Lider Beşiktaş, hafta arasında deplasmanda oynadığı Rizespor maçını kayıpsız geçti. Herkesin kesin puan kaybeder gözüyle baktığı karşılaşmada rakibini 3-2 yenmeyi başardı. İstanbul temsilcisi bu hafta Hatayspor''u sahasında konuk edecek. Bu maçtan da 3 puan almanın hesaplarını yapan Sergen Yalçın ve öğrencileri galibiyete şimdiden odaklanmış durumda. Bir sonraki maçlarında ise Galatasaray''a konuk olacaklar. Şampiyon olmak istiyorlarsa Hatayspor''u ne yapıp ne edip yeneceklerdir.  

Lig 5''incisi Hatayspor ise bu maça çok rahat çıkacak. Avrupa''ya gidebilmek için 4. sırada bulunan Trabzonspor ile arasında 7 puan fark var. Bir maçı eksik olan Hatayspor''un matematiksel olarak rakibini yakalama şansı var ama bu bana çok zor gözüyor. Bu mücadeleden Beşiktaş''ın galip çıkacağını düşünüyorum.

Konyaspor-Fatih Karagümrük (Tahmin: 0 - Oran: 3.00)

Her 2 takım için de formalite maçı. Lig 12''ncisi Konyaspor sahasında oynadığı 18 maçın 8''inde rakipleriyle berabere kaldı.  Lig 9''uncusu Karagümrük de 18 dış saha maçının 8''in de berabere kaldı. Bu maçta berabere biterek iki takımda beraberlik sayısını 9''a yükseltebilir. 

Paris SG-Lens (Tahmin: H1 - Oran: 2.70)

Fransa''da lider Lille''in 1 puan gerisinde 2. sırada bulunan Paris SG, Avrupa Kupaları hesabı yapan ve 5. sırada bulunan Lens''i konuk edecek. Bu maçta ev sahibi ekibin maçı 2 farkla kazanacağını düşünüyorum. 

Lille-Nice (Tahmin: H1 - Oran: 3.30)

Fransa''da Türk futbolcuların sırtladığı lider Lille, 9. sırada bulunan Nice''yi konuk edecek. Bu maçta da ben ev sahibi ekibin karşılaşmayı handikaplı yani 2 farkla kazanacağını tahmin ediyorum.

Monaco-Lyon (Tahmin: 1 - Oran: 1.95)

Lille ve Paris SG''in ardından 3. sırada bulunan Monaco, sahasında 4. sırada bulunan Lyon''u konuk edecek. Lider Lille''in 2, ikinci sırada bulunan Paris SG''in 1 puan gerisinde bulunan 71 puanlı Monoca, 67 puanlı Lyon''u yenecek kapasiteye sahip. 

Toplam oran: 75.57 Not: Oranlar değişiklik gösterebilir.