Sumudica, Yeni Malatyaspor'dan ayrıldıktan sonra memleketi Romanya'da ilk kez konuştu

Sumudica, Yeni Malatyaspor'dan ayrıldıktan sonra memleketi Romanya'da ilk kez konuştu
Sumudica, memleketi Romanya'da hakkındaki taciz iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Daha önce Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor''da da görev yapan Sumudica hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü.

Sumudica''nın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş, Rumen hocanın oyuncularına cinsel tacizde bulunduğunu söyledi.

ŞOK EDEN İDDİA

Ajansspor''a konuşan Marius Sumudica''nın eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş Rumen teknik adamın Yeni Malatyaspor''da görev yaparken oyuncularına cinsel tacizde bulunduğunu ifade etti. Oğuzhan Erdoğmuş''un açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Daha önce hatırı sayılır insanların araya girdiğini bu nedenle konuşmadığını ifade eden Oğuzhan Erdoğmuş ''Artık rahatça konuşabiliyorum. Sumudica, Malatya''dan ayrıldı. O, futbolcularına cinsel tacizde bulunuyordu. Sözlü hakaretler ediyordu. İsterseniz bunu ispat da edebilirim.'' dedi.

Sumudica, Romanya’dan Digisport’a yaptığı açıklamada, “Ben Malatya’dayken sesini çıkarmadı ve konuşmadı. Ben ayrılınca her şey yine başladı. Söylediklerini duyunca gülmeye başladım. Benim hakkımda çok şey söyleyin ama böyle şeyler değil! Asla! Avukatlarım ilgileniyor, benim ilgilenmeyeceğim bir konu. Kadınlardan hoşlanıyorum, karımla çok uzun zamandır birlikteyim, erkeklerden hoşlanmıyorum” dedi. Rumen teknik adam, “Ben kendisini ailesine adamış bir aile babasıyım. Bu tür şeylerle asla işim olmaz” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

İlgili Haberler