Beşiktaş'ı maça sımsıkı saracak detay

Beşiktaş'ı maça sımsıkı saracak detay

CEVAT KOL / Yeniçağ

Hakan Keleş’in başında bulunduğu Yeşil beyazlılar duruşu ve oynadıkları futbol ile alkışı alan bir sezona imza attılar. Yakınma, dertlenme, sitem etme yerine futbol oynamayı tercih ettiler.

Giresunspor’un kadrosuna bakıldığında ders alınacak çok konu var. Yabancı kontenjanlarını açmak isteyen kulüplerin oyuncularını üstüne para verip bu kulübe verdiğini görüyoruz. Trabzonspor Diabate ve Flavio bunlardan ikisi.

Beşiktaş’a gelince; 

Siyah beyazlı takım çiçeği burnunda teknik direktörü İsmael ile bir hava yakaladı. Oyuncular oynadıkları futboldan keyif almaya çalışıyor. Beşiktaş’ın ilk dörde girme şansı devam ediyor. Avrupa hayali sürüyor. Başakşehir’in Altay deplasmanında puan kaybetmesi Giresunspor maçı öncesi iyi bir moral oldu. 

İki takımın da farklı hedefleri var. Biri Avrupa’ya gitmek ve ilk 4’e tutunmak için mücadele edip sezonu teselli ile bitirmek istiyor.

Diğer yanda ligde korkulu bölgeden uzaklaşıp ilk yılında bu endişeyi yaşamak isteyen Giresunspor.,

Farklı hedefleri olan iki takımın futbolunun ne kadar sahaya yansıyacağını akşam göreceğiz. Karşılaşmanın bol gollü geçeceği hissini taşıyorum. Beşiktaş’ın zengin kadrosu var. Orta sahası daha iyi, savunması dirençli. Giresunspor ise takım oyunu oynamaya çalışıyor. Sınırlı kadrosu var. Alternatifleri az.

Yazarın Diğer Yazıları