Boluspor'a kötü haber

Boluspor'a kötü haber

Boluspor ligde kalma savaşı verirken Ümraniyespor sezon başından beri sürdürdüğü istikrarlı yürüyüşünü Süper Lig’e çıkarak taçlandırmak istiyor. 

Bu hafta liglerde inanılmaz şeyler oldu. Üstelik deplasmanlarda.. Rizespor- Fenerbahçe maçı ilk 15 dakikada bitti. Penaltı ve goller.. Adanademirspor- Trabzonspor maçı aynı. Penaltı ve goller. Boluspor ve Ümraniye dejavu gibi.. 6 dakika içinde gol ve penaltı.

Ümraniyespor onuncu dakikada istediğini aldı. Mrsic 2. ve 6 dakikada attığı penaltı golü ile takımının ilacı oldu. Yediği gollerle şok olan Boluspor’un çabaları sonuç vermedi. Kırmızı beyazlılar ilk yarıda soyunma odasına buruk giderken Ümraniye sıkıntılı gördüğü bir maçın ilk yarısını mutlu bitirdi.

İkinci yarı bütün oyun planını skoru koruma üzerine kuran konuk takım Ümraniyespor ev ev sahibi takımına gol fırsatı vermedi. Kırmızı beyazlılar yakaladıkları şansı kendi ayağıyla tepti. 81.dakikada Kassongo’nun penaltısını kaleci Burak kornere çeldi. Kulübe hamleleri işe yaramadı. 

Boluspor aldığı bu yenilgi ile ateşe düştü. Artık takım için uykusuz haftalar başladı. Elinde kağıt kalemle hesap yapacağı günlere gelindi.

Ümraniyespor ise süper lig için kapıyı araladı. Bu galibiyet takımın motivasyonu ve enerji kaynağı olur.

Yazarın Diğer Yazıları