Siz kimi kandırıyorsunuz

Siz kimi kandırıyorsunuz

CEVAT KOL / Yeniçağ

TFF seçimi bazı kulüplerde büyük yaralara neden oldu. Demokratik ülkede, özerk bir kurumda tek adayla seçime gidildi. Mehmet Büyükekşi çatısı altına isimler yerleştirildi. Durum çatının altına ev yapmak gibi bir şey. Çatı var. Altında fabrika mı olur, konut mu olur, iş yeri mi olur yolda karar verilecek!

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç net tavrını koydu. Eleştirilerini yapıp, pimi çekilmiş bombayı masaya bıraktı.

Trabzonspor cephesi çok hırpalandı. Bir önceki yönetimde yer alan Mustafa Hacıkerimoğlu isminde diretti. “Kırmızı çizgimiz” diyerek siyasetçisi, iş insanı herkes, taraftarıyla sosyal medyada bayrak açtı. Liste açıklandığında dağ fare doğurdu. Ürünlerine “İnadına şampiyon” ismini yazdıran Trabzonspor bu inadını TFF seçimlerinde sürdüremedi! Muradına razı oldu. “Kırmızı çizgimiz” diyenler çizgi üzerinde ip atlamaya başladı. Büyükekşi’nin listesine Yalçın Orhan girdi. Beyefendi bir insan, o masada yer alması bize göre Orhan’a verilebilecek en büyük cezadır..

Kafamdaki deli sorular şunlar;

Eski yönetimde Mustafa Hacıkerimoğlu ve Yılmaz Büyükaydın vardı. Bu sayı yeni yönetimde neden bire indi?

Madem önerdiğiniz isim Mustafa Hacıkerimoğlu’yu kabul etmediler bu yönetime neden Yalçın Orhan’ı verdiniz?

Mustafa Hacıkerimoğlu’nu toplumun önünde neden bu kadar deşifre edip yıprattınız. Sanki Trabzonspor’un şampiyonluğunda en büyük pay sahibi gibi algı oluşturulmasına izin verdiniz?
“Hacıkerimoğlu’nun  sağlık sorunları var” deniyor. Bu tablo kendisini daha çok üzmez mi?

TFF’nin tavrına karşılık Trabzonspor yönetiminin mevcut listeye hiç üye vermeyerek duruş sergilemesi daha doğru olmaz mıydı?

Asbaşkan Ertuğrul Doğan yönetim içinde en yakın arkadaşı olan Yalçın Orhan’ın böyle bir tabloya girmesine nasıl izin verdi?

Trabzonspor yönetimi TFF’deki bu eksikliği taraftarına hissettirmemek için transfer düğmesine bastı. KAP’a 4 oyuncu bildirdi. Yabancı kontenjanı ortada. "Zaten görüşme halindeyiz" dediler. Önemli olan isim vermek. 

Denswil transferine bir bakın. Verilen paralar dudak uçuklatır. Trabzonspor yönetimin yaptığı kampanyada toplanan paranın tamamı Denswil’in imza parasını ödemiyor.. Her yıl için imza parası. Yeni bir aldatmaca. Hangimiz her yıl evlendiğimiz eşimiz ile düğün yapıyoruz? Birilerinin birilerini kandırdığı kesin. Tam camianın gazı alınıyordu ki Nwakaeme’den karşı hamle geldi. Tony Trabzonspor ile yollarını ayırdığını açıkladı. Gündem yeniden değişti. Bir günde üç mevsim yaşayan ildir Trabzon.

Trabzonspor için 2020-23 futbol sezonu çok sancılı geçecek. Eylem ve söylemleri örtüşmüyor. Ağaoğlu “öyle paralar yok” derken, imza artırdıkları hiç de öyle demiyor.

Dost acı söyler; ülke gerçeklerinden kopmayın. 700 TL’ye forma alan 10 binler olmaz. Kemeraltından 25 TL aldığı tişörte 200 TL kinse vermez. Maç biletini 5 bin TL’ye sattığınız günler geri gelmez. Siz siz olun tedbirli olun. TFF ile ilişkileriniz de ortada üstelik.

Yazarın Diğer Yazıları