Trabzonspor'da tuhaf şeyler oluyor

Trabzonspor'da tuhaf şeyler oluyor

Trabzonspor’un kamp kadrosunu oluşturup Slovenya’ya uçtu. 

Çok sürpriz var. Tuhaf şeyler oluyor. Avcı’nın “Trabzonspor” diye bir derdinin olmadığını yazmıştım. Kamp kadrosuyla yazdıklarımı onaylamış. Kadroda şimdilik 29 oyuncu var. Bunların 10’u yabancı. Gervinho ve Peres sakatlıkları nedeniyle kadroda yok. 35 yaşındaki Gervinho yaklaşık bir yıldır tedavi görüyor. Bu oyuncunun dönmesi bile şüpheli. Bazı yalakalar “şöyle fedakarlık yapıyor, böyle iyilik yapıyor” diyordular ya; adam “sözleşmem neyse o “ diyor.  
Trabzonspor’da Koita, Flavio, Trondsen ve Diabate’ye “kulüp bul” denildi. Bu dört oyuncunun iki yıldır bir başarısı yok. Kim niye alsın? Parasını Trabzonspor verirse herkes alır. Bedava sirke baldan tatlıdır! Alırken para öde, gönderirken para ile gönder. Ballı sözleşme..
Trezeguet sözleşme için gün sayıyor. Tabi diğer beyler giderse..

Yerlilerde durum farklı değil. Kalemiz çok sağlamdı. Top vursan devrilmezdi. Erce kapının önüne koyuldu. Arda kiralık verildi. Trabzonspor’a şimdi bir kaleci daha lazım. Yunus Mallı ve İsmail Köybaşı’nı kim niye aldı neden kapının önüne kondu diye sorsam, kimse sahip çıkmaz!

Mütevazı davranmayacağım. Yazdım. Kiralık gençlerden bir kaçı kampa çağrılacak demiştim. Behlül Aydın, Hakan Yeşil, Faruk Can kiralıktan dönüp kampa alındı. Şimdiden yazayım dönüşte yine gönderilirler..

Bir de tuhaf ilişkiler var. Altınordu’dan bu yönetim iki oyuncu aldı. Üç yıl önce Salih Kavrazlı’yı , geçtiğimiz sezon da devre arasında Enis Destan’ı aldı. İkisi de  ortada yok. Kim niye aldı. Amaç Altınordu kulübüne para kazandırmak mı? Bursaspor cephesine de bakın. Üç oyuncu alındı. Kulüp başkanı Trabzonspor’un çeklerini almış. Şimdi şeytanın avukatlığını yapıyorum. Bu transferler kulüp başkanına katkı için mi yapıldı? Madem bu oyuncular iyiydi. Sözleşme yap, Bursaspor’da kalsın. Takımı küme düşmesin. Sezon sonu parasını verip alırsınız. Bu acelecilik niyeydi? Biri bize açıklasın..Devre arasında alınan Batuhan Kör’e kulüp aranıyor. Diğer ikisi kampa götürülüyor. Hiç oynamadan şampiyonluk primi alan Kerem Şen ve Taha Altıkardeş kamp sonrası kulüp ararlar! 

Bu kafayla yapılan transferler uzun vadeli çözüm olmaz. Pansuman tedavilerdir. Hastayı iyileştirmez. Ağrı kesici gibi düşünün!

Yazarın Diğer Yazıları