MHK'nin hakemlere operasyonunun arkasındaki gizli gerçek

MHK'nin hakemlere operasyonunun arkasındaki gizli gerçek

Kirli sularda yüzüp de, “Ben temiz kaldım” diyen insanlara şöyle hayretle bakıyorum! 

Ligin bitmesine haftalar kala mideleri bulunduracak, kafalarda soru işaretlerini artıracak operasyon yapıldı. MHK; Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık, Abdulkadir Bitigen, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy ve Halis Özkahya’nın moda söylemle “düdüğünü duvara astırdı!”

Gerekçe belli değil. Şimdi herkes kuyuya atılan taşı çıkarmanın peşinde. Aklımıza deli sorular geliyor: Bu karar MHK’ye ait ise neden Hüseyin Göçek gibi hakemlere bir gün öncesinde görev verildi? 

Eğer MHK’nin iradesiyle yapıldıysa bu hakemleri kızağa çekip neden dinlendirilmediler? TFF sessiz. Kulüpler Birliği suskun. Sezon bitmeden bu acele niye? Belli ki biri ya da birileri kaos çıkmasını istiyor. 

Şimdi şeytanın avukatlığını yapalım. Bu hakemler lig bitmeden görevden el çektirilip uzaklaştırılır ve hiç bir gerekçe gösterilmezse bunun altını çok doldururlar. 

- Bahis işine mi girdiler?

- Fetöcü müdürler?

- Maç mı sattılar?

- Birlikte hareket edip bir şey mi tezgahladılar? 

Bunların hepsi insanların kafasına kurcalayacak sorular. Sezon sonu bu operasyon olsaydı, “Gençleşiyoruz, formsuz hakemlerle yollarımızı ayırıyoruz” derdiniz..
Şimdi?

Diyemezsiniz 
Hele hele bu tablo ile hiç diyemezsiniz..
Bu işin içinde iş var..

Bu hareket Trabzonspor’a kurulan kumpasın parçası gibi duruyor. 2010-11 sezonu ortada. Zarar gören Trabzonspor.. 
2019 sezonu ortada. Zarar gören Trabzonspor 
2021-22 Trabzonspor açık ara önde ve bu operasyon yapılıyor.

Konuşulana bakar mısınız? 
Bu lig tescil edilmesin..
Siz kimsiniz, neyin peşindesiniz?

Trabzonspor başkanı ve aynı zamanda Kulüpler birliği başkanı olan Ahmet Ağaoğlu çıkıp konuşmalı. Trabzonspor’a karşı oynanan çirkin söylemleri ağızlarına tıkanmalı..

Lig bitmeden görevden ne için uzaklaştırıldığı açıklanmayan bu hakemlerle alınan sonuçlara ligden düşecek olan takımlar itiraz etmez mi? Hakemlerden canı yandığı için megafonla sokağa çıkanlara haklılık payı vermez mi? 

Bu kaosu yaratanların kimin ya da kimlerin değirmenine su taşıdığı tez elden ortaya çıkarılmalı.

Yazarın Diğer Yazıları