Trabzonspor'un Hatay'ı yenmesi için yapması gereken

Trabzonspor'un Hatay'ı yenmesi için yapması gereken

Ligde yoluna devam ederken, şampiyonlar ligi kapısını açmaya çalışacak. Kopenhag ile iki ciddi müsabaka oynayacak. 

Ligin ilk maçını İstanbulspor ile oynadı. Futbol olarak olmasa da elde ettiği skorla taraftarını mutlu etti. Kendi evinde haftanın açılış maçına çıkacak. Dinlenmiş kafa ve zinde bir Hatayspor’u ağırlayacak. Hatayspor kapalı kutu gibi duruyor. Dört hazırlık maçı oynadı. Karnesi çok iyi değil. Trabzonspor süper kupa ile ciddi sınavını verip lige de deplasman galibiyeti ile başladı. 

Kendi saha ve seyircisi önünde alacağı galibiyetle moral bulup Avrupa arenasına çıkmak isteyen Trabzonspor’da Peres ve Hamşik sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. Bu oyuncuların yerini dolduracak alternatif oyuncu zenginliği var. İki gündür transfer diplomasisinin hızlanması takıma bir adrenalin sağladı. Berat ve Ahmet Can yurtdışına gitti. İki yeni oyuncu imza için Trabzon’a geldi. 

Trabzon şehri hiperaktifliği sever. Hatayspor da bundan nasibini alabilir. Şunu unutmamak lazım. Oynanmadan hiç bir maç kazanılmaz. Trabzonspor’un sn büyük silahı kontrollü, sabırlı futbol ve duran top. Düzeni bozan puanı alır.

Yazarın Diğer Yazıları