Galatasaray - Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? Beşiktaş'tan yanıt

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? Beşiktaş'tan yanıt
Galatasaray Kulübü, pazartesi günü oynanması planlanan Beşiktaş derbisinin ertelenmesi için TFF ile görüştü. Siyah Beyazlı ekipten jet yanıt geldi.

Spor Toto Süper Lig''in 29.haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Saat 20.00''de başlayacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Karşılaşma öncesinde Galatasaray kulübü, Barcelona maçının 0-0 bitmesinin ardından Beşiktaş derbisinin ertelenmesi için TFF ile görüştü.

BEŞİKTAŞ SICAK BAKMIYOR

TFF''nin "Beşiktaş''la anlaşırsanız ertelenebilir" cevabı verdiği ancak Siyah-Beyazlı kulübün erteleme kararına sıcak bakmadığı ifade edildi.

"BU KONUDA TAVRIMIZ NET"

Siyah beyazlı yöneticiler, "Takımımız şu anda Vodafone Park''ta Galatasaray maçının antrenmanını yapıyor. Ertelemeyle alakalı bize gelen hiçbir talep ya da bilgi yok. Pazartesi akşamı eğer hava muhalefeti veya maçın oynanmasına engel hava şartı olmazsa, çıkıp maçımızı oynayacağız. Bu konuda tavrımız net'''' ifadelerini kullandı.

İstanbul''daki hava koşulları normale dönerse Galatasaray - Beşiktaş derbisi 14 Mart Pazartesi günü NEF Stadı''nda oynanacak.

(Kaynak: Fanatik)

İlgili Haberler