Dursun Özbek'ten Galatasaray taraftarına: Endişe etmeyin transferlere başlıyoruz

Dursun Özbek'ten Galatasaray taraftarına: Endişe etmeyin transferlere başlıyoruz
Galatasaray Adası için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Özbek, "Artık Galatasaray Adası eskisi gibi dokunulabilir bir yer olmaktan çıkıyor. Desteklerinden ötürü Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımız Murat Kurum'a büyük bir teşekkür gönderiyorum." ifadelerini kullandı.

Özbek, "Riva''da inşaat devam ediyor. İnşa edilen veya önümüzdeki iki senede inşa edilecek 750 villa var. Bu 750 villanın 150''si Galatasaray''ın malı! Kaba hesapla 15 milyon TL diyorum. 150''yi 15''le çarpınca 2 milyar 250 milyon TL para oluyor. Hiç kimse bunu eğip bükmesin." şeklinde konuştu.

"Riva''da bir de orman arazimiz var." diyen başkan Özbek, "Yaklaşık 200 dönüm burası. Orman evleri, hobi evleri gibi evler yapılıp satışa çıkarılacak. Orman arazisini Emlak Konut''a geliştirmek üzere devrettik. Emlak Konut geliştirmekten vazgeçirse devredilecek bize." dedi.

"BANKALAR BİRLİĞİ''NDEN ÇIKIYORUM"
Bankalar Birliği Anlaşması''na de değinen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Çok kararlıyım, Bankalar Birliği Anlaşması''ndan çıkacağım. Uygulayacağımız projelerimizle beraber, bundan çıkmak son derece kolay. Ziraat Bankası Genel Müdürü''ne söyledim. ''Bankalar Birliği Anlaşması''ndan çıkacağız'' dedim. ''Nasıl olacak o iş? dedi. Halledeceğimi söyledim. Bu prangadan kurtulmak son derece olası." dedi.

MALİ AÇIDAN EN İYİ KULÜP GALATASARAY
Galatasaray''ın mali durumunun iyi olduğunun altını çizen Dursun Özbek, "Galatasaray, 4 büyük kulüp içinde mali durumu en iyi olan kulüptür. Bütün bankacılar bunu söylüyor. İnsan bunu duyduğunda gururlanıyor." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler