Galatasaray Fenerbahçe Canlı izle GS FB TRT SPOR Canlı Maç izle

Galatasaray Fenerbahçe Canlı izle GS FB TRT SPOR Canlı Maç izle
Galatasaray Fenerbahçe maçını kesintisiz canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışa girdi. Kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İşte, GS FB maçı TRT Spor kesintisiz canlı izleme linki.

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayınla TRT Spor ekranlarında. Kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla Galatasaray ile Fenerbahçe takımları kozlarını karşılaşıyor. Futbol severler ise Galatasaray Fenerbahçe maçını kesintisiz canlı izlemek için link arıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Futbol Takımları, tek galibinin ''Kadınlar ve Türk Sporu'' olacağı özel bir maç yapacak. Nef Stadyumu''nda oynanacak tarihi maçın biletleri 5 TL ve 10 TL''lik fiyatlarla satışa çıktı. Kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla oynanacak ikinci maç ise 2022 yılında belirlenecek bir tarihte Ülker Stadyumu''nda yapılacak.

Galatasaray-Fenerbahçe kadın futbol maçı, bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Tarihi karşılaşma FB TV, GS TV ve TRT Spor''dan şifresiz olarak ekranlara gelecek.

İlk 11''ler

Fenerbahçe: Ezgi, Demet, Narin, Nina, Cansu, Fatma, Mariana, Yenney, Shameeka, Berdan, Kennya.

Galatasaray: Sude, Yaren, Elanur, Elif, Ijeoma, Arzu, Andiolo, Serpil, Denda, Ortiz, Samia Adam