Fatih Terim'den 47. yıl dönümü açıklaması

Fatih Terim'den 47. yıl dönümü açıklaması
Yeni sezon hazırlıklarına Florya'da devam eden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kulüp televizyonu GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den 47. yıl dönümü açıklaması

Bugün Galatasaray''da olmasının 47. yıl dönümünü kutlayan Terim, "Babamın, Metin Oktay ağabeye ''Oğlum sana emanet'' dediğinden bu yana 47 yıl geçmiş. Metin ağabey emanete iyi baktı. Galatasaraylı Fatih oldum. Yıllarımı Allah''a şükür Galatasaray''da geçirdim. Benim için gurur verici bir olay. İyi ki Galatasaraylıyım. Bir camiaya bu kadar yıl hizmet etmek, bayrağını taşımak, ben oralıyım demek herhalde gururların en büyüğü. İyi ki Galatasaray''da oynamışım, iyi ki burada hocalık yapıyorum" şeklinde konuştu. 

"BURANIN BİR PARÇASI OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

"Büyük hatalarımız da oldu ama terazide başarılarımızın daha ağır bastığını düşünüyorum" diyen tecrübeli teknik direktör, "Burada gönlüm çok rahat. Bugün tüm dünyada Galatasaray tanınıyorsa, tüm Galatasaraylıların emeği var. Bu başarının bir parçası olduğum için çok mutluyum. Ne kadar övünsek az" ifadelerinde bulundu.

Son olarak sarı-kırmızılı takımın taraftarlarına seslenen Terim, "Beni hatamla, sevabımla, günahımla kabul eden Galatasaray camiasına sonsuz teşekkür ederim" dedi.