Galatasaray'da yaprak dökümü devam ediyor

Galatasaray'da yaprak dökümü devam ediyor
Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasından itibaren A Takım idari menajeri Mert Çetin de ayrıldığını açıkladı.

Fatih Terim''in takımdan ayrılması sonrası Galatasaray Kulübü''nde adeta yaprak dökümü yaşanıyor.

MERT ÇETİN''DEN VEDA

Galatasaray''a tercüman olarak giren ve yıllar içinde A Takım idari menajerliğine yükselen Mert Çetin kulüpten resmen ayrıldı.

Sarı-kırmızılılardaki 13 yıllık kariyerini noktalayan Mert Çetin, "Bugün Galatasaray camiasına, kültürüne, örf ve adetlerine yakışır bir ayrılık gerçekleştirdik ama buna ayrılık demiyorum çünkü bundan önce de bir taraftardım bundan sonra da aranızda, yanınızda olmaya, takımımızı desteklemeye devam edeceğim." paylaşımını yaptı.

 Mert Çetin''in açıklamasının tamamı şöyle:

"Nisan 2009…

Florya Metin Oktay Tesisleri’nin kapısında Canım Babam Metin Çetin, “Oğlum biz Galatasaraylıyız, aileni en güzel şekilde temsil edeceğinden hiçbir şüphem yok. Milyonların rüyasını yaşayacaksın. Burada geçirdiğin her günün kıymetini bil ve gece gündüz tuttuğun takım için çalış” demişti. Allah’ıma binlerce kere şükürler olsun ki bu rüyayı bana 13 sene boyunca dolu dolu yaşamayı nasip etti.

Bugün Çocukluk Aşkım Galatasaray’dan ayrılırken, binlerce güzel anı, birbirinden değerli insanlar, kazanılan birbirinden anlamlı ve Galatasaray tarihine geçen 14 kupa (5 şampiyonluk, 4 Türkiye Kupası, 5 Süper Kupa), Galatasaray taraftarının paha biçilmez sevgisini de aklımda ve kalbimde götürüyorum.