Galatasaray'dan açıklama: Falcao ne zaman dönecek?

Galatasaray'dan açıklama: Falcao ne zaman dönecek?
Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği yıldız golcü Falcao, sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma şansı bulamıyor. Falcao'nun son durumuna ilişkin açıklamada bulunan kulüp doktoru "Ayın 11’ine kadar tedavisine İspanya da devam edecek" dedi.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, sakatlığı devam eden oyunculara ilişkin açıklamada bulundu.

Falcao'nun tedavisinin İspanya'da devam ettiğini belirten İnce, "Şu an için ağrıları devam ediyor, belli bir noktada daha iyiye doğru bir gidiş var. Ayın 11’ine kadar tedavisine İspanya’da devam edecek, tedavisinin geri kalan kısmına ise İstanbul’da devam edilecek" şeklinde konuştu.

Galatasaray kulüp doktorunun açıklamaları şöyle:

"Falcao'nun 4 Ekim’de Paris Saint-Germain maçı bittikten sonra resmi sitede açıkladığımız gibi aşil tendonunda bir ağrısı var. Bu ağrıyla oynamaya devam edemeyeceği için oyuncuyu tedaviye aldık, tedavisi devam ediyor. Klinik olarak oynaması mümkün görünmüyor. Oynamak deyince herhangi basit bir şeyden bahsetmiyoruz. Ciddi efor sarf etmesi gerekiyor ve bu ağrıyla bu eforu sarf etmesi pek mümkün gözükmüyor. Tedavisinin tüm aşamaları 12 yıldır kendisini takip eden İspanyol doktoru ve İspanya’daki fizyoterapistleri ile birlikte ilerliyoruz tedavinin tüm aşamaları ortak kararla yürüyor. Etrafta dolanan spekülatif haberler doğruyu yansıtmıyor. Şu an için ağrıları devam ediyor, belli bir noktada daha iyiye doğru bir gidiş var. Ayın 11’ine kadar tedavisine İspanya da devam edecek, tedavisinin geri kalan kısmı ise İstanbul’da sürecek."