Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi
Süper Lig'de sezonu hayal kırıklığı ile noktalayan Galatasaray, tamamen yeni sezona odaklandı. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Karagümrük'ün 23 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusu Alassane Ndao'yu gündemine aldı.

Süper Lig'de beklentilerin uzağında bir sezon geçiren Galatasaray'da yaz transfer dönemi için çalışmalar hızlandı. Korona virüsü salgınının getirdiği maddi kayıptan etkilenen sarı-kırmızılılar, takımı başarıya ulaştıracak tecrübeli isimlerin yanında genç oyuncuları da kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Yurt içi ve yurt dışı çalışmalarına tüm hızıyla devam eden sarı-kırmızılılarda gündeme son olarak alt liglerden bir oyuncu geldi.

NDAO'NUN FİYATI SORULDU

Fanatik'in haberine göre Galatasaray, Karagümrük forması giyen 23 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusu Alassane Ndao'nun menajerini arayarak fiyat araştırması yaptı.

16 MAÇTA 3 GOL 3 ASİST

Karagümrük'e devre arasında gelen ve 17 maçta 3 gol 5 asistlik performansıyla fark yaratan Ndao için görüşmeler bir süre daha devam edecek.

TERİM'İN ONAYI BEKLENİYOR

Fatih hoca bu transfere onay verirse, genç oyuncuya ve kulübüne resmi teklif sunulacak.

ALASSANE NDAO KİMDİR?

20 Aralık 1996'da Senegal'in Dakar kentine dünyaya gelen Alassane Ndao, Ocak 2020'de AS Dakar Sacre Coeur'dan Karagümrük'e transfer oldu.

Senegal Milli Takımı'nın formasını da terleten Ndao, milli takımda 3 maçta forma giyerken, gol ve asist üretemedi. 23 yaşındaki oyuncunun Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.